Гледай онлайн еп. 701, 702, 703, 704, 705 на Моята карма от 03, 04, 05, 06, 07.04.2017

Спасителната акция на Митхи и Акаш за Каджри води до успех в Моята карма. Но Махарани бързо ги намира и настоява да му върнат пленника. След като семейството отказва, той взима заложници. Акаш успява да се измъкне и да поиска помощ, но Митхи е пленена.

Юврадж използва негативното отношение на Мукта към Митхи и връща Вишну. Той заблуждава семейството, че го е открил случайно, но Джоги, Канха и Ратхор се усъмняват. Лекарите съобщават, че Вишну е в кома, след като е изпаднал в кома.

Междувременно в дома на Бундела, Махарани настоява да получи Каджри. Митхи я заблуждава, че тя е отново в Атишгарх, но никой не й вярва. Опитът на Акаш да се обади на Ратхор не е успешен, тъй като Павитра е принудена да отпрати Мукта и Ратхор. Докато младата жена се сърди на приятелката си, Ратхор се усъмнява, че нещо не е наред. Канха си спомня, че Юврадж единствен е знаел. И предупреждава Мукта, че бившия й работодател е замесен.

Самият Канха отива до дома на Митхи, където сестра му го отпраща, за да го спаси. Той обаче подозира, че нещо не е наред, а Ратхор успява да спаси Акаш. Заедно те отиват в имението и намират Екадаши, Павитра, Гомти и Санкрант от плен. Но Махарани отвлича Митхи.

За да спаси снаха си Каджри се обажда и предлага на Махарани да се върне, ако освободи Митхи. Той отказва, а Ратхор, Акаш и Канха се преобличат като клиенти, с надеждата да открият Митхи в публичния дом.

Специалист от Канада разкрива, че Вишну е в кома заради опиати, но Юврадж го заплашва, за да промени диагнозата си. Мукта се възмущава, че семейството се тревожи за Митхи, а Дамини я удря.

Акаш успява да измъкне Митхи от заведението, но Махарани ги преследва и отвежда в храм на Шива. Молитвите на Митхите са чути и камбана от храма убива Махарани.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Вестник Вестник ТВ сага