Гледай онлайн еп. 76, 77, 78, 79, 80 на Не ме оставяй от 06, 07, 08, 09, 10.03.2017

76 епизод
Разкрития – цената на истината!

Алан посещава Валентина с намерението най-накрая да ѝ разкрие истината за връзката, която съществува между тях. Въпреки омразата, която изпитва към дядо си, Валентина решава да приеме своя чичо и да разучи повече миналото на семейството си.

Нурия е непреклонна в разпитването на Микаела относно местонахождението на детето ѝ. Използва изнудване и ѝ предлага много пари, за да ѝ разкрие истината. Но тя и нейното мълчание нямат цена. Микаела запазва тайната, която е пазила в продължение на 17 години.

След като се застъпва за нея, Силвия – директорката на затвора, успява да получи попечителство над Хулиета, за да може тя да излезе на свобода. Тя прави това с надеждата, че ще успее да изгради нов и по-добър живот.

Дългите години на издирване дават резултат. Анхелика получава обнадеждаваща новина за дъщеря си. Благодарение на съобщението, което Мау е публикувал в интернет, следователят успява да докаже, че Лусиана и Фернанда са една и съща личност. С тази нова, тяхната среща е все по-близко.

77 епизод
Разбитото сърце на Мау – любовта боли!

Нурия моли за помощ Тобиас, за да открие някакви следи за местонахождението на сина ѝ. В това време, Микаела се страхува, че нейната тайна ще бъде разкрита и ще бъде съдена по най-жестокия начин.
С помощта на дядо си, Мау се свързва с Анхелика, за да се увери, че тя е истинската майка на Фернанда. Те се уговарят да се срещнат в Хотел Маува и да поговорят, да разгледат доказателствата, които потвърждават връзката между тях.

Сериозно ранена, Триана моли Хайме да се погрижи за дъщеря ѝ, същата, която носи кръвта на Адриан. Като вижда майка си да умира, Адриана не иска да приеме своята тежка съдба и това, че остава съвсем сама.

Рене решава да формализира връзката си с Валентина. Когато приема предложението му, тя разбира сърцето на Мау, който след като чува новината, побеснява и се чувства много наранен.

Дали Мау ще си върне Валентина и дали ще се довери на любовта ѝ?!

78 епизод
Кръвни връзки!

Каролина научава, че Мау е влюбен във Валентина. И това още повече я амбицира да го съблазни, преди да е събрал смелост да разкрие истинските си чувства.

С последния си дъх, Триана поверява попечителството над дъщеря си на Хайме и Хисела, за да не остане сама и да потърсят начин да се срещне със своята полу сестра.

Анхелика успява да докаже пред Мау, че тя е истинската майка на Фернанда. В същото време, тя страда от неочакваната среща с баща си Клементе.

Валентина научава за съществуването на Адриана. С тази новина и появата на Анхелика, причините да се завърне в Канкун се увеличават. Това я изправя пред труден избор…

Ще приеме ли Валентина да се върне на мястото, което толкова мрази?!

79 епизод
Срещу миналото!

Бето решава сам да разследва и да изясни всичко около нощта, в която се е родил Тобниас. Акушерката Делия му разказва за отчаяната ситуация, която е преживяла заедно с Мика като е видяла своето дете толкова слабо и без надежда да оцелее.

Не напълно убедена, Валентина най-накрая приема да се върне в Канкун заедно с Фернанда. Като чуват това, Мау и Гонсало се развълнуват, защото това означава, че ще имат нов шанс да я видят. Преди да се справи със страха да се изправи пред миналото си, Валентина отказва да се види с дядо си, заради лошите спомени, които пази.

Адриана иска да се запознае с вуйна си Хулиета, защото тя би могла да ѝ разкаже какво се е случило, когато е умрял баща ѝ, и в същото време да научи, че има племенница. Хайме е много притеснен за нейната сигурност и не ѝ позволява да се среща с нея.

Изпълнен със съмнения, Освалдо проверява дали жената, която е отседнала в Маува е Анхелика. При възможността да е толкова близо до старата си любов, чувствата у него се съживяват.

80 епизод
Мау и Валентина се срещат отново!

Най-накрая, големият ден настъпва и Мау посреща Валентина на летището. Изпълнени с емоции, двамата се прегръщат нежно.

В същото време, в къщата на семейство Мурат, Гонсало е в нетърпеливо очакване с надеждата да спечели прошката на внучката си.

Нурия посреща племенницата си по ужасен начин. Тя не иска девойката да остава. Но сплашването ѝ не действа – Валентина се изправя срещу нея без страх, като по този начин ѝ показва, че нейният характер не е като майка ѝ и че е готова да се защитава.

Фернанда и Анхелика разговарят за истинските причини за тяхната раздяла. Като научава за ужасното минало на майка си, Фер се трогва и решава да даде нов шанс на двете, да си върнат изгубеното време.

Валентина се държи много грубо с дядо си, но след това реагира и моли Гонсало за извинение. Това нейно поведение дава надежда на дядо ѝ, че е възможно двамата да се сдобрят.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Инфо: Не ме оставяй