Гледай онлайн еп. 81, 82, 83, 84, 85 на Не ме оставяй от 13, 14, 15, 16, 17.03.2017

81 епизод
Валентина – обидена!

Най-накрая Адриана и Хайме пристигат в Канкун, за да заживеят на ново място. Изпълнена с мъка, тя започва да си спомня за майка си и за ужасната катастрофа, при която е умряла.

При посещението си в Маува, Валентина се среща отново с Каролина. Като си спомня, че по нейна вина е била изпратена в Бостон, тя взема драстичната мярка да я изгони от хотела, изливайки целия си гняв.

Нурия претърпява инцидент с колата си, след което се оказва в сериозни проблеми. Тъй като се оказва без начини за комуникация, тя моли за помощ Феликс – механик в района, който, без да се замисля, ѝ помага. Дали ще възникне нещо между двамата?!

Притеснен от поведението на Валентина, Мау решава да се намеси и да я успокои. Той не иска тя да се чувства обидена. В момент на отпускане, той ѝ помага да забрави за миналото, да престане да се чувства като жертва и да живее щастливо.

82 епизод
Рене – съперник на Мау!

Мау се опитва да повлияе на Валентина и да я мотивира да се концентрира върху водния свят отново. Предлага ѝ да се срещнат на плажа, където са се запознали родителите ѝ, за да се опита да ѝ се обясни в любов.

Гонсало търси помощ от Анхелика и ѝ предлага работа в хотела. С тази уговорка и двамата печелят. Така ще могат да останат в Канкун, тя ще може да се види с дъщеря си, а той – с внучката си.

След като се запознава с Феликс, Нурия не може да избегне чувствата, които тази среща е събудила у нея. Тя се чувства силно привлечена от него. И въпреки че са от различни класи, тя решава да се върне в сервиза, за да го види отново. Без значение при какви условия.

Еухенио пристига изненадващо в Маува. При това неочаквано посещение, Валентина отменя плановете си, които е имала с Мау, без да му съобщи, а той я чака на плажа. По-късно, в дома на семейство Мурат, всички са разстроени от официалното представяне на Еухенио и съобщението за годежа им.

Дали Мау ще успее да контролира ревността си?!

83 епизод
От истината боли!

С посещението на Еухенио в Канкун, Мау губи възможността да разкрие чувствата си пред Валентина. Освен че изненадва всички с посещението, Рене се възползва от момента, за да се види с баща си и да продължи с подмолните си планове за отмъщение.

Бето най-накрая получава отговор на съмненията си. Резултатите от ДНК теста доказват, че Тобиас не е негов син. Наранен от голямата лъжа на майка си, той се изправя пред нея и я заплашва да разкрие тайната ѝ пред всички.

Освалдо се притеснява, че близостта между Анхелика и Гонсало може да се превърне в нещо повече от приятелство. В същото време, нетърпението му може да стане причина Маите да открие, че Анхелика се е завърнала, а това може да повлияе на връзката им като двойка.

Адриана моли за помощ Фабрицио, за да посети Хулиета в затвора. Въпреки забраната на Хайме, тя е много заинтригувана да се запознае с леля си.

84 епизод
Адриана и Валентина се запознават!

Еухенио спечелва доверието на Гонсало и успява да направи така, че той да му предложи пост в Маува. В тайно съдружие, те се съгласяват да убедят Валентина да забрави за Лос Анджелис и да се върне окончателно в Канкун.

Адриана и Валентина най-накрая се запознават, но семейната им среща не е очаквана. И двете не са имали възможност да живеят с баща си.

Нурия променя външния си вид в опит да привлече вниманието на Феликс. Подмладена с по-голямо самочувствие, решава да го съблазни, въпреки социалните различия, без да подозира, че той се интересува повече от парите ѝ, отколкото от красотата ѝ.

Маите научава за пристигането на нова цветарка в хотела. Тя е разочарована, че се налага да дели мястото и решава да поговори лично с Анхелика, без да подозира, че тя е жената, която Освалдо толкова много обича и така не е успял да забрави.

85 епизод
Паулина не е мъртва?!

Присъствието на Освалдо в хотела поставя в конфликтна ситуация връзката между Фер и майка ѝ. Анхелика се изправя пред дилемата да избира между сина си и любовта на живота си. Все пак не може и двамата да са приоритет за нея.

Валентина посещава родителите си в гробището и без да забележи, се сблъсква с Хулиета. Като я вижда, тя се впечатлява силно и си мисли, че вижда Паулина и че в действителност не я е убила. С тази изненадваща среща, Хулиета се връща в миналото и съживява омразата към всички от семейство Мурат.

Каролина се приближава до Мау в опит да спечели приятелството му и дори нещо повече. Тя споделя, че е щастливка да работи с толкова специален мъж като него. Разсеян, Мау приема да се опознаят по-добре, без да подозира за истинските ѝ намерения.

Валентина се скарва с Мау заради ревността му от Еухенио. Без да разбира какво става, Ракел се намесва и именно тя признава, че това поведение показва, че внукът ѝ е влюбен.
Как ще реагира Валентина на това?!

Гледай видео запис от сериала онлайн

Инфо: Не ме оставяй