Гледай онлайн еп. 86, 87, 88, 89, 90 на Трите лица на Ана от 06, 07, 08, 09, 10.03.2017

86 епизод
Мариано се ядосва на Ана Летисия!

Виридиана не смята да толерира повече лошото поведение на Ана Летисия. За това, казва на Мариано, че смята да ѝ даде един урок.

Ана Летисия лъже Иняки като му казва, че мисли за нощта им заедно, но в действителност си представя, че е заедно с чичо си Мариано.

Валентин научава, че Рамиро е намерил дарител за фондацията, който ще позволи да се стабилизира финансово. А това означава, че няма да може да продължи с идеята за рецитала. Валентин отново се чувства жертва и си казва, че ще продължи да търси малки дарения.

Виридиана моли Ана Летисия да повтори пред чичо си всичко, което е казала за Клаудия Ривас.

Клаудия търси майка си в пансиона, но не я намира и решава да я изчака, докато се върне. Това, което не си е представяла е, че ще се срещне с Ана Лусия и ще я обърка с Ана Летисия.

Ана Летисия уверява Виридиана, че е разбрала погрешно думите ѝ. Мариано не позволява на племенницата си да меси в живота му и ѝ заявява, че е влюбен във Виридиана, както и че се нуждае от нея в живота си. Мариано е решен да бъде различен мъж заради нея. Двамата желаят да опитат какво ще излезе с тяхната връзка. И това се развива пред очите на Ана Летисия.

87 епизод
Мариано и Виридиана започват връзка!

Виридиана не може да крие повече чувствата си към Мариано и двамата си дават дума да направят всичко по силите си, за да потръгне връзката им. Мариано е много благодарен на Виридиана, че е приела да опита с него. Ана Летисия вярва, че Виридиана само се опитва да я раздели с чичо ѝ и упреква Мариано, че не е направил нищо, за да я защити. Заплашва го да разкрие пред Ана Лаура и Рамиро, че е бил любовник на Джина.

След неочакваната среща, Клаудия казва на Ана Лусия, че е много по-специална, отколкото може да си представи. Оставя ѝ данните си и я уверява, че скоро ще се видят отново, тъй като тя иска да говори с майка си. Нерина пристига, точно когато дъщеря ѝ си тръгва.

Нерина разговаря с Ана Лусия и споделя с нея, че се е срещнала с децата си, но това не е бил желание щастлив момент. Тя е усетила, че двамата продължават да я мразят и да ѝ се сърдят. Ана Лусия предлага да опита да убеди Валентин да ѝ даде един шанс.

Иняки пада в капана на Ана Летисия, която му казва, че се чувства много зле, защото е видяла Сантяго да се целува с Ана Лусия.

Валентин се притеснява от присъствието на Рамиро и за това го моли да не присъства на репетициите им за рецитала.

Мариано наистина иска да има сериозна връзка с Виридиана и ѝ разказва, че за него, Джина е била просто една авантюра, която е излязла от контрол. Той се разкайва, че е предал Дженифър и Рамиро.

88 епизод
Рамиро разкрива кой е убил Джина!

Ана Летисия си спомня момента, в който е сложила край на живота на Джина, както и за служилото се с Дженифър и си представя, че следващата ще е Виридиана.

Марсело признава на Рамиро, че той има нещо общо със смъртта на годеницата му, но всъщност, зад всичко стои Мариано. Разказва му как е бил изпратен да убие Джина.

Клаудия моли Нерина да я посети в апартамента ѝ, за да поговорят за Ана Лусия и заявява, че правилата ще ги поставя тя. Нерина умолява дъщеря си да не говорят в момента и Клаудия приема.

За Рамиро, да си отмъщава на Мариано няма никакъв смисъл. Той е наясно, че Валентин се опитва да направи точно това чрез Ана Лаура. Но това е толкова несправедливо.

Марсело предупреждава Ана Летисия, че няма да ѝ вярва никога повече. Също така ѝ казва, че е мислел за бебето, което са изгубили и че иска да си има дете.

Ана Лусия упреква Соледад, че е познавала Сантяго и я е излъгала. Соледад настоява да заминат някъде далеч, но Ана Лусия не вижда защо трябва да бягат и моли Соледад да не се приближава до нея, докато не е готова да ѝ разкаже цялата истина.

Ернестина научава, че сватбата на Ана Лаура ще бъде след шест месеца. Според нея, това е много малко време за подготовката на най-щастливи ден в живота на внучката ѝ. Ана Лаура е много благодарна на живота, че ще може да се омъжи за мъжа, когото обича. Тя ще се радва да сподели този ден с най-важните хора в живота ѝ, като включва и Ана Лусия в това число.

Ана Летисия признава, че се е държала зле пред Мариано и му се извинява. Той настоява тя да се извини на Виридиана и на нейната служителка, Соледад. Тя приема и успява да накара Мариано да се чувства горд с нея.

89 епизод
Марсело прави опит да убие Ремедиос!

Марибел съвсем случайно се оказва с Ана Лаура в един магазин за сватбени рокли. Тя иска приятелката ѝ Ана Лусия да я види, но не успяват да се върнат навреме.

Сега, след като Рамиро знае кой е убил Джина, той не губи време и отива при Мариано, за да настоява да му даде обяснение за случилото се. Мариано му обяснява, че Джина си е играла и с двамата в продължение на години, била е експерт в лъжите и двамата са били еднакво виновни, че са повярвали на една жена просто така. Мариано умолява Рамиро да не го обвинява. Той се разкайва за случилото се с Джина и приема, че е взел погрешни решения. Най-добре би било да забравят за всичко.

Хулиета се среща с Хавиер, другия си син, но Иняки не ѝ позволява да говори с него. Настоява да си тръгне незабавно. Хавиер пита брат си защо е приел пари от тази жена, а Иняки го излъгва, за да не разпитва повече.

Факундо отива при Ремедиос в пансиона, моли я да го придружи и чрез измама я убеждава да отидат да поговорят със Сантяго. Ремедиос приема и се качва в колата. Той я откарва до непознато и далечно място, където ги очаква Марсело Салватера, който иска да сложи край на живота ѝ. Ремедиос се опитва да достигне до душата на Сантяго, но напразно. Марсело иска да си върне живота, опитва да изкорени проблемите си и за това трябва да убие кръстницата на Сантяго. Марсело получава силно главоболие и тогава се появява Сантяго.

Ана Лаура е много развълнувана заради сватбата си. Ана Летисия се оплаква, че ще се чувства много самотна, когато напусне къщата.

Всичко е готово за официалното обявяване на годежа между Ана Лаура и Рамиро. Сантяго пристига с Ремедиос и я представя като най-важната жена в живота си.

90 епизод
Ана Лаура и Рамиро обявяват годежа си!

Ернестина приветства с добре дошла Ремедиос. Благодари ѝ за грижите и вниманието, които е дала на Марсело, докато се е възстановявал.

Соледад моли Ана Лусия да прекарат малко време заедно, но тя се прави, че не я чува и излиза. Чана притиска отново Соледад. Моли я да признае веднъж завинаги истината на дъщеря си.

Ана Летисия е много щастлива, че се е върнал Сантяго, защото в интерес на истината, тя се чувства много неудобно в компанията на Марсело. Ана Летисия иска да опознае Ремедиос и усеща, че тя е нещо като нейна свекърва. Но се притеснява, че ще направи нещо на Ана Лусия.

Ремедиос се свързва с Ана Лусия, за да ѝ съобщи, че е добре и че е със Сантяго. Ана Летисия я изненадва и я пита дали говори със сестра ѝ. Опитва се да я убеди да станат приятелки и ѝ казва, че всички обичат Сантяго и искат най-доброто за него. Ремедиос се опитва да защити Ана Лусия пред Ана Летисия, но не е нужно. Ана Летисия умолява Ремедиос да ѝ помогне да се види със сестра си поне за момент.

Мариано е много щастлив да види племенницата си на път да се сгоди за един добър мъж като Рамиро. Това е много важен ден за Ана Лаура и Рамиро. Пред Ернестина и Мариано, Рамиро иска позволението им да се ожени за Ана Лаура с обещанието да я направи много щастлива.

Соледад моли Ана Лусия за време, преди да ѝ разкрие цялата истина. Ана Лусия е решена да се изправи срещу съпругата на Сантяго и е наясно, че много скоро ще открие начин да я види. Пита се по какво ли си приличат, освен по името…

Гледай онлайн на български – тук или тук

Инфо: Трите лица на Ана