Гледай онлайн еп. 87 на Твоят мой живот с. 2 02.03.2017

Демир има температура. Дилара започва да се грижи за него. Температурата се покачва. Решават да откарат бебето в болница.

Харун е отчаян. Дори не му се яде. Севинч се обажда на Махиде. Казва ѝ, че бебето има температура и го водят в болницата. Харун се интересува в коя болница ще откарат сина му. Веднага тръгва натам. Звъни на Дилара, но тя не отговаря.

Харун отива в болницата. Бебето колабира от високата температура. Харун пристига, докато лекарите реанимират детето. Когато синът им е спасен, Дилара прегръща любимия си.

Дилара се интересува как Харун е разбрал, че са в болница. Той иска прошка от нея заради сина си. Обещава ѝ, че няма да ѝ причини нищо. Моли я да се съберат заедно.

Айше е при Махиде. Хатидже им прислужва. Психоложката кани жената да отиде при нея в клиниката. Махиде не е доволна от държанието на прислугата към дъщеря ѝ. Вика Хатидже да пият кафе. После показва новините във вестниците, след случката. Махиде ѝ казва, че е опазила Айше, за да не разбере че родната ѝ майка е убийца. Хатидже споделя, че благодарение на дъщеря си е оцеляла в затвора. Моли Махиде да не я разделя с Айше.

Дилара се прибира от болницата в имението заедно с бебето. Звъни на Харун и му казва, че е много объркана. Харун иска тя да си помисли.

Джансу научава, че Демир е бил болен. Пита майка си, защо не ѝ е казала.

Дениз звъни на Джансу. Иска да се видят вечерта, Джансу му предлага да се видят навън, но иска да измислят нещо по-различно.

Хазал финансира снимането на клипа на Йозгюр. Кара се с всички организатори. Емрах я наблюдава и снима какво става на снимачната площадка.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)