Гледай онлайн еп. 90 на Твоят мой живот с. 2 от 08.03.2017

Кериман обяснява на Джансу, че ще остане в имението, докато Дилара се върне от САЩ.

Кериман се опитва да провокира Севинч, за да разбере дали си има приятел.

Хазал разговаря с Йозгюр какво ще стане с клипа. Разпорежда се, че видеото трябва да тръгне по най-гледания музикален канал, защото тя плаща за това. Рахми подслушва разговора и й вдига скандал. Настоява Хазал да му каже какъв е този клип и защо тя плаща за него. Хазал заявява, че няма да му дава обяснения.

Махиде отива при Айше. Тя казва на дъщеря си, че много я обича. Махиде я моли да напусне Джихан. Айше мълчаливо отказва. Майка ѝ показва снимката на Хаял, когато е станала на 19 години с послание. Махиде пита дъщеря си дали при тези условия ще иска да бъде до убиеца на племенничката си.

Имотната мафия настоява Дениз да прехвърли всички тези земи на тях. Младежът ги гони. Мафиотът вади пистолет. Дениз също. В един момент хората на Бурхан обграждат рекетьорите и те си тръгват със заплахи към младежа.

Джансу отива при баща си. Джихан се радва на дъщеря си. Казва ѝ, че баба ѝ е получила мозъчен кръвоизлив и Дилара е заминал за Америка. Джихан се интересува какво ще стане с бебето. Джансу споделя, че Дениз е създал фирма с помощта на баща си. Джихан се озадачава. Поръчва на Йълдъръм да провери младежа.

Джансу пристига в заведението. Дениз я посреща с романтичен подарък. Двамата се прегръщат, гледайки десетките сърца, които летят във въздуха.

Кериман настъпва Севинч, за да разбере дали си има гадже. Момичето потвърждава. Кериман ѝ казва, че никой идиот не може да я вземе. Детегледачката показва снимка на Йозкан. Кериман се залива от смях. Севинч настоява, че гаджето ѝ е бизнесмен. Разказва, че този човек ѝ носи подаръци и е най-почтеният човек, когото познава. Кериман я съветва да се запознае със семейството на Йозкан.

Дениз казва на Джансу, че е най-важният човек в неговия живот и че никога няма да я изостави, Това, което младежът прави, е заради нея.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)