Гледай онлайн еп. 91, 92, 93, 94, 95 на Моят живот от 06, 07, 08, 09, 10.03.2017

В следващите епизоди на Моят живот Атеш спасява семейството на Бахар от затвора, Иляс признава тайната за размяната.

Бащата на Бахар поема чужда вина, за да спаси семейството. Хуля се съсипва от отмъщението на Асъм. Той открадва парите й и заминава със Сечил в Париж. Ефсун едва излязла от затвора шокира всички с разкритието, че Едибе се е възстановила. Издава „баба си” дори на полицията.

Едибе се разкрива пред Мехмет. Атеш и Ефсун отиват в имението. Младежът обвинява старицата за всичките й злодеяния. Заради Бахар не я предава, а я оставя на съвестта й. Ефсун оправдава постъпката си с отношението на Хуля към нея. Измамената богаташка отива в бедния квартал, за да вдигне скандал. Нуран я гони.

Иляс признава греха си пред Мюджела. Тя казва на снаха си, че знае истината и заявява, че няма да се върне у дома. Атеш разпитва Феяз за Неджати. Ефсун се преструва на разкаяна пред Мехмет и Хасрет. Хуля и Едибе не вярват на добрите й намерения.

Атеш се зарича пред Бахар, че ще освободи баща й от затвора. Ефсун провокира Хуля. Богаташката я заплашва с нож. В следващият епизод на Прости ми Едибе разказва на дъщеря си, че Ефсун крие ужасна тайна. Мюджела научава какво се е случило с Юсуф. Племенницата й попречва да ги издаде на полицията.

Атеш е по стъпките на истинскя убиец на Неджати. Заплашват го с убийство, но благодарение на Бахар се спасява. Разбират как и защо е загинал злодея. Бейза прикрива измамата с размяната на сестрите, но обвинява Ефсун в нова интрига. Твърди, че е помогнала на Асъм. Онур замисля отмъщение срещу влюбените в Моят живот. Бахар е щастлива, че ще пуснат баща й. Получава подарък от истинската си майка за една специална вечер.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага