Гледай онлайн еп. 91, 92, 93, 94, 95 на Трите лица на Ана от 13, 14, 15, 16, 17.03.2017

91 епизод
Мариано се среща с Ана Лусия!

Ана Лусия търси Доня Ремедиос и се възползва от това, че ѝ носи кафе, за да я разпита за съпругата на Сантяго. Ремедиос я моли да я разбере и че е по-добре да не таи надежда, защото не е възможно да има нещо общо със Сантяго. Най-добре за всички би било да стои далеч от него. Ана Лусия не разбира думите на Ремедиос и приема, че тя е против нея.

Ана Лаура решава да сложи край на съмненията на баба си Ернестина. Спомня си какво се е случило по време на катастрофата, при която са умрели родителите ѝ и тя е изгубила крака си. Признава, че кошмарите на Ана Летисия се дължат на това, че в действителност тя е причинила катастрофата.

Исидро обърква Ана Лусия с Ана Летисия и ѝ казва, че не е спирал да я търси, откакто са напуснали Сан Николас. Споделя, че винаги се е интересувал от нея и ако го приеме, той е готов да ѝ даде всичко.

Марибел претърпява инцидент по време на тренировките, но Рамиро пристига на време, за да ѝ помогне. Нерина ги вижда и погрешно разбира ситуацията. Тя вярва, че той се подиграва с Ана Лусия и настоява да се отдалечи от младата жена, за да може нейния син Валентин да бъде щастлив с нея.

Мариано пристига в пансиона и не може да повярва на това, което вижда. Той открива, че племенницата му Ана Лусия е жива. Рамиро обещава да разсее съмненията му и го отвежда настрани в опит да му обясни. Мариано, обаче, не му позволява и го упреква, че е знаел, че племенницата му е жива. Настоява да сложи край на страданията на семейството.

Ана Лаура моли Ана Летисия да ѝ обясни защо е казала на баба им, че тя е предизвикала катастрофата, при която са загинали родителите им. Ана Летисия се приема за виновна и обяснява, че е постъпила така, защото всички прощават на Ана Лусия, тъй като изпитват жал към нея. Ана Лаура се чувства безсилна, защото не знае как да помогне на сестра си.

92 епизод
Ана Лусия се запознава с чичо си Мариано!

Рамиро обяснява на Мариано, че за сега никой не знае, че Ана Лусия е жива, защото е била любовница на Марсело. Рамиро защитава приятеля си. Мариано не му вярва и вярва, че Ана Лусия знае всичко, дори и факта, че сестра ѝ е жива, но не е казала нищо, защото има причини да си мълчи. Рамиро моли Мариано за време, за да може Ана Лусия да научи, че има две сестри.

Хулиета се опитва да защити Иняки от Ана Летисия и се приближава до нея, за да настоява да стои далеч от сина ѝ. Ана Летисия не разбира, че друг е виновен за смъртта на Даниел. Иняки я предупреждава, че няма никакво право да се намесва във връзката му с Ана Летисия.

Сантяго умолява Ана Лусия да стои далеч от него, защото не иска да я излага на опасност. Ана Лусия го моли да не се отдалечава от нея, защото любовта е силата, от която има нужда, за да попречи на Марсело да се завърне.

Марибел чува как Орландо казва на Еваристо, че не може да издържи тежестта на съвестта си, защото той е виновен за смъртта на Даниел. Марибел заплашва да разкрие всичко, а Орландо я удря. Рамиро отново пристига на време, за да му попречи да продължи.

Мариано търси Соледад, за да ѝ поиска обяснение. Когато я открива, той ѝ казва, че заслужава да влезе в затвора, защото онова, което е причинила на семейството му, е много сериозно. Соледад го умолява да не ѝ отнема дъщеря и се опитва да му попречи да я види. В този момент пристига Ана Лусия и научава, че Мариано е брат на баща ѝ.

Иняки и Ана Летисия съчетават работата с удоволствието. Тя предлага да измамят Исидро, за да приберат парите му и моли Иняки да разучи къде е Ана Лусия. Ана Летисия признава на Иняки, че иска да види сестра си мъртва на всяка цена.

93 епизод
Ремедиос е на крачка от смъртта!

Иняки не иска повече баща му да се меси в живота му, защото не мисли да стои далеч от Хулиета и също така, няма да престане да прави бизнес с нея.

Орландо прострелва Ремедиос, когато се опитва да убие Марсело и избягва от мястото. Ремедиос е тежко ранена. На прага на смъртта, Ремедиос казва на Марсело, че го обича също толкова силно, колкото и кръщелника си. Моли Ана Лусия да се бори за Сантяго, да не го изоставя, както тя е постъпвала през цялото време. Ремедиос е откарана в болница.

Ана Летисия си припомня момента, в който е видяла как сестра ѝ се е целувала със съпруга ѝ. Тя не иска да позволи на чичо си Мариано да я упреква, че е научила, че сестра ѝ е жива. Мариано обещава на Ана Летисия тя да е първата, която ще се види с Ана Лусия.

Чана потвърждава пред Соледад, че Еваристо е много болен. Соледад се страхува от това, че Мариано вече знае истината. Тя търси Еваристо, но той я моли да изчака следващия ден, защото на момента не може да ѝ помогне. Соледад си дава сметка, че е изгубена и няма човек, който може да ѝ помогне.

Ана Летисия моли Исидро да се срещнат отново. Той не разбира как така Ана Лусия се е превърнала в една жена с изтънчени вкусове и прекалено взискателна.

Сантяго се чувства виновен за това, което се е случило с Ремедиос. Той вярва, че е обречен да кара всички около него да страдат.

Ана Лусия не губи надежда да се събере със Сантяго. Тя обещава, че докато е жива, няма да престане да го обича. Пристига Мариано, за да попречи на Сантяго да докосне племенницата му.

94 епизод
Иняки притиска Ана Летисия да се оженят!

Ана Лусия е ядосана на Соледад, защото продължава да я залъгва и не успява да разбере защо чичо ѝ е много разгневен на Сантяго, а мълчанието разрушава живота ѝ. Сантяго уверява Мариано, че не иска да си играе с племенниците му. Мариано все още не вярва, че Марсело е изгубил паметта си. Сантяго усеща, че е заложник в живота на един мъж, когото не познава и ненавижда Марсело. Мариано е убеден, че накрая Ана Лусия ще остане наранена, когато научи, че е Сантяго е женен за собствената ѝ сестра. Той го моли да напусне живота на племенниците му. Мариано предпочита Сантяго да съобщи истината на Ана Лусия.

Еваристо се опитва да си спомни живота. Чана скрива какво се е случило с Ремедиос, за да го предпази, но той я чува и пита какво се е случило, но не не си спомня нищо.

Ана Летисия казва на Иняки, че чичо ѝ Мариано вече знае, че Ана Лусия е жива и е настоял да се разведе с Марсело. Това означава, че скоро може да бъде свободна жена и всички проблеми ще се разрешат. Иняки признава на Ана Летисия, че е приятел на сестра ѝ и че тя му вярва напълно. А това означава, че много лесно може да я контролира. Иняки не иска да чака повече и казва на Ана Летисия, че когато тя се разведе, иска да се омъжи за него. Също така я предупреждава, че може да бъде много жесток с нея, ако тя не изпълни думата си.

Соледад благодари на Нерина за това, че я е защитила пред Ана Лусия. Тя има нужда да спечели прошката на дъщеря си. Соледад се страхува, че семейството на Ана Лусия ще ѝ я отнеме. Нерина я уверява, че те са добри хора и няма защо да се притеснява.

95 епизод
Марсело разкрива истината пред Ана Лусия

Соледад няма друг избор, Ана Лусия трябва да научи истината, колкото се може по-скоро. Чана съветва приятелката си, че е време да говори с нея, иначе някой друг може да я изпревари. Соледад се сбогува с Ана Лусия, все едно са заедно за последен път и я уверява, че я обича много.

Клаудия е доволна, че е казала на Мариано, че племенницата му е жива. Тя се надява да влезе в живота му, въпреки отхвърлянето на Мариано. Клаудия се опитва да го целуне, но в този момент се появява Виридиана, която изгубва доверието си в него.

Виридиана разговаря с Хулиета за това, което е видяла, как се е доверила в Мариано, но накрая той я е измамил и ѝ се подиграл.

Рамиро не иска Валентин да се приближава отново до Ана Лаура. Настоява да стои далеч от тях и да ги остави на мира. Ана Лаура обвинява Рамиро, че не разбира как се живее като инвалид. Отбелязва, че когато напада Валентин, все едно напада и нея.

Мариано моли адвоката си да започне със законовите стъпки, за да вкарат Соледад в затвора за отвличането на Ана Лусия.

Ана Летисия предава на Иняки видео записа с признанието за убийството на Дженифър.

Сантяго би дал живота си, за да бъдат нещата различни и не смята да лъжи повече. Започва да разяснява подозренията на Ана Лусия, но се появява Марсело Салватера, който ѝ разкрива истината, която е търсил и всички са крили. Ана Лусия има баба, и друга сестра, освен Ана Летисия; те са тризначки. Соледад не е това, за което я мисли, а е егоистка и жестока жена; Соледад я е откраднала, когато е била малка и я е отдалечила от истинското ѝ семейство. Ана Лусия е отчаяна, не разбира с кого е живяла през целия си живот…

Гледай онлайн на български – тук или тук

Инфо: Трите лица на Ана