Гледай онлайн еп. 92 на Твоят мой живот с. 2 от 10.03.2017

Харун иска отново да вземе детето. Отива при Джихан в офиса. Предлага му да се сдобрят. Джихан е изненадан. Харун казва, че не той е сложил бомбата, а Джандан. Джихан не е съгласен двамата да се сдобрят. Тогава Харун му заявява, че ще му вземе едно по едно всичко, което има врага му.

На гроба на Хаял, Махиде не може да разбере защо племенникът ѝ е отишъл да се помирява с враговете им. Харун ѝ казва, че не е успял. Моли сестра си за прошка, тъй като е нарушил клетвата си.

Рахми се опитва да се свърже с Дилара, но не може. Кериман продължава да мърмори. Все пак Дилара си вдига телефона и той ѝ разказва за Озан.

Докато Хазал обяснява на Севинч какво се е случило с брат ѝ, в това време Озан се събужда и чува какво си говорят двете.

Младежът става и пита Хазал дали това, което е чул е истина. Озан вдига невероятен скандал на дядо си. Озан ги проклина и бяга от къщи. Скарва се и с Джихан.

Младежът отива при Джандан. Разказва й какво се е случило. Бившата адвокатка се прави на съпричастна. Озан заявява, че вече няма семейство. Заканва се пред Джандан, че жестоко ще се разправи с цялото си семейство.

Кериман разказва на Джансу за брат ѝ. Споделя с нея, че гаджето на баща ѝ е дошла в имението. Момичето не вярва, че Джихан е с жена. Рахми идва, а Джансу си тръгва.

Джихан отива при Айше. Разказва ѝ, че Харун е предложил да спрат с враждата, но той е отказал. Смята, че врагът му е имал някакъв подъл план и затова е отхвърлил офертата.

Докато Озан спи, Джандан се обажда на Махиде. Раказва ѝ какво се е случило с Озан.

Джансу все още не може да приеме грешката, която са допуснали Дилара и Рахми. Момичето обаче задава директно въпрос на баща си, дали са заедно с Айше. Джихан обяснява на дъщеря си, че с Айше са заедно.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)