Гледай онлайн еп. 96, 97, 98, 99, 100 на Моят живот от 13, 14, 15, 16, 17.03.2017

В следващите епизоди на Моят живот истинските родители на Бахар се събират, но животът й е в опасност.

На фамозното фирмено парти Мехмет се разтреперва при вида на роклята, която е носила любимата му жена. Ефсун се напива така, че губи контрол на емоциите и ума си. Плаче на рамото на Исмаил, защото никой не я обича, но успява да разкаже на медиите къде и с кого е съпругът на Хуля.

Надменната дама изпада в истерия от заглавията и изпочупва покъщнината. Ефсун получава рани и това провокира Нуран да вдигне скандал в имението. Синем, спасената от Бахар и Атеш, споделя, че иска да се разведе с мъжа си. Емре ги чува и обещава да си отмъсти.

Нуран претърпява злополука в дома на Хуля. Ефсун иска да убие леля си. Болната е получила сътресение и кръвоизлив. Дъщеря й моли Исмаил да арестува Хуля, която се кълне, че не я е докосвала .

В следващия епизод на Моят живот Нуран отваря очи и оневинява Хуля. От благодарност тя я кани да се лекува в имението. Едибе не е щастлива и събира снаха си и дъщеря си, за да им нареди да се сдобрят. Исмаил разпитва Хасрет, а тя му разказва, че не се интересува от съдбата на баща си. Ядосана на Фулия Хуля я издава на Мехмет Емир, че е знаела за Хасрет преди сватбата.

Атеш и Емре влизат в сблъсък заради намерението на жена му да се разведе. Мехмет се терзае от предателството на жена си. Фуля моли Хасет за помощ. Бащата на Бахар отива при първата си любов и признава, че никога не е преставал да я обича. Чува, че Хасрет е използвала наследството си.

Някой заплашва влюбените от Моят живот. Подпалва мебелите в бъдещия им дом и взривява колата им.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага