Гледай онлайн епизод 1 на Необичайните заподозрени с Георги Лозанов от 22.01.2017

Идва ли ляв президент, корупцията ли е името на злото и изчезна ли фамилната памет – в пилотното издание на „Необичайните заподозрени“

С три горещи теми от седмицата започва новото предаване „Необичайните заподозрени“ по Bulgaria ON AIR с Георги Лозанов в неделя, 22 януари от 19 часа.

Встъпването в длъжност на президента Румен Радев е повод водещият да постави за дискусия въпросите: Идва ли ляв президент? Какво стана с лявото и дясното у нас, разпаднаха ли се тези идентификации? Откъде идваха ябълките на раздора, с които президентът Плевнелиев беше замерян през целия си мандат?

Дали корупцията е истинското име на злото и има ли тенденция понятието да се разшири дотолкова, че да обеме всички проблеми на прехода? Това е втората тема в предаването, в което освен гледните точки на събеседниците, всяка неделя зрителите на Bulgaria ON AIR ще научават и позицията на Георги Лозанов.

Изчезна ли фамилната памет? По тази тема на водещия ще гостува представител на известна фамилия и бивш министър на културата, наскоро издал книга с рецепти, съпътствани от забавно-носталгични истории. Кой е той и кои са останалите „необичайни запозодрени“ с неочаквана гледна точка, които ще пазят зрителите от постистината заедно с Георги Лозанов – гледайте в неделя след централните новини на Bulgaria ON AIR.

Гледай видео запис от предаването онлайн