Гледай онлайн епизоди 1390, 1391, 1392 на Светлината на моя живот, 13.09.2016

Вторник:1390 Пурви е изценирала всичко така,че Сандия да не може да я обвини и да убеди останалите. ..Оказва се,че всичко това със шамара Сандия си го е представила.Сандия се чуди какво да прави със Пурви. С много злодеи се е справяла,но Пурви действа различно.На другия ден Сурадж и Сандия трябва да отидат до болницата с мотора.Когато си слага каската се прищипва и това им навява хубав спомен,но щом и Сандия сяда на мотора и Сурадж потегля,гумата се пука.Викрам казва,че гумата се е спукала защото е била твърде надута и си спомнят,че последно Ом го е карал..Викрам е много ядосан.Всички нападат с думи Ом,а Пурви започва да се разстройва,че обиждат мъжа и. Оказва се,че Сурадж и Сандия са направили тази случка нарочно. Пурви не издържа да нападат Ом,отива при тях и им обещава,че никой няма да пострада заради Ом и ако някой пострада,то ще е нейна вината..Оказва се,че баба и е разубеждавала Сандия да разкрие истината. Сандия я пита защо и не иска да се отказва.Баба и не иска никой да пострада. Тогава Сандия казва на Ом,че той и е единствената слабост и Ом се съгласява да и помогне.. Емили почиства салона си от прахта. Иска да се върне там от където е тръгнала.. Сандия я пита защо Ом не се е възползвал от нея,щом е толкова лош? Сандия и казва,че Емили трябва да и помогне за да разкрие истината.Сандия и казва,че я моли заради Спарш,не заради друг..Емили се съгласява. В хотелската стая на Ом се звъни. Той отваря и вижда Емили. Той и благодари,а тя казва,че всичко е заради Спарш.

1391: Сандия се прави на луда и пита Мена пред Пурви къде е Емили. Сандия моли Мена да и звънне. Оказва се,че Емили и Сандия са се уговорили да отиде в Ом нарочно за да разкрият Пурви. Мена звъни на Емили и вдига Ом. Тогава Менакши казва на Сандия,че Ом е вдигнал и пуска високоговорител..Сандия се прави,че нищо не знае е иска да разбере името на хотела. Пурви чува всичко това и решава да отиде при Ом. Баба им вика всички от семейството да отидат с нея за да им покаже истината. Никой не се съгласява,но Сантош пристъпва и се съгласява. Сандия пристига първа при Ом и Емили и им казва да направят това,което им е казала..След това влизат Сантош,свекърва и и Сурадж. Сандия ги моли да се скрият възможно най-бързо. Сандия кара Сурадж да се скрие зад пердето и да заснеме всичко.И дори Сандия излиза от стаята на Ом. Когато Пурви влиза в офиса на Ом,вижда как Емили го кара да и сложи багрило тогава Пурви бута ръката на Емили и тя разсипва кутийката. Пурви и казва,че само тя има право да дава на Ом да и слага багрило. Пурви казва на Емили да пита баба си какво е направила с нея и как ако някой застане между нея и Ом,тя няма да го пощади. Когато тръгва да посяга на Емили,Сандия я спира и започват да се борят. Тогава всички излизат. Сандия я обезоражава и показва на всички истинското лице на Пурви.Пурви я блъска и бяга. Когато всички са се прибрали в дома си, Сантош се извинява на свекърва си,че е допуснала огромна грешка. Сандия казва на всички,че Пурви не излиза от стаята си. Когато всички искат да звъннат в полицията,Пурви идва и им казва,че полицията идва,но да арестуват свекърва и,не нея. Пурви казва,че всички ще страдат заради Сандия.Пурви не може да приеме загубата си затова взема туба с бензин и се полива. Заплашва,че ще се запали. И ако някой се опита да я спре,няма да разберат къде е Спарш. Тя заплашва,че ще обвини всички,че са я изгорили и са се опитал да убият собствената си снаха. Менакши се опитва да се измъкне,но Пурви я вижда и хвърля по нея празната туба от бензина. И и казва,че няма нужда да звъни на полицията защото тя вече го е направила.

1392: Сандия отива за още две туби с керосин.Казва,че ако не е много зле,никой нямало да и повярва.Истината е,че Пурви се изплашва. Сандия и показва листа със подписа на Пурви,но попълнен с показания. Там Сандия е написала,че всичко,което прави сега го прави доброволно и всички нямат никаква вина.Мена е доволна,че Сандия ще я затвори. Пурви посяга да вземе листа,но не успява. Баба и на Сандия също се радва,че Пурви сама е паднала в капана си. Дори Ом се радва,че ще опечали жена си.През прозореца виждат,че идват полицаи. Те влизат в къщата на Сандия. Сандия взема запалката от Пурви и отново и удря шамар. И и казва,че това е шамар от закона и за този,който се гаври с него..Сандия показва клипа от хотела на полицаите. Тогава полицаите я арестуват.Баба им е горда от постъпките на Сандия. Пари пита Емили защо е тъжна след като вече всички знаят истината.Емили се чувства виновна,че е разделила свекърва си и майка си.Пари се опитва да я успокои,но Емили си мисли,че отношенията между майка и и баба и вече няма да са същите. Тогава влизат майка и и баба и. Те казват,че никой не може да разруши връзка,която се е заздравявала толкова много години. Баба и се кара н а Сантош и раазсмиват Емили.Емили разбира,че каквато и да е и колкото и строго да се държи със снахите си,свекърва и е добра жена. Емили иска прошка от баба си. Викрам се извнява на Ом заради случката пред мотора и му казва,че ще направят каквото поиска. Ом иска да си съблекат ризите и Викрам да бъде Спайдърмен,а Сурадж – Хануман. Сандия и Мена стават свидетели на всичко това.Мъжете се гонят без ризи и Сандия и Мена показват,че ги виждат,всички успяват да се облекат,но не дават ризата на Сурадж. Все пак Сандия го покрива със шала на сарито си.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Светлината на моя живот/Diya Aur Baati Hum