Гледай онлайн епизоди 1393, 1394, 1395 на Светлината на моя живот, 14.09.2016

Сряда:

1393: Арзу плаче,защото Чоту е получил работа в Дубай и тя ще остане сама.Пък и иска да отпразнува празниците със семейството,не в Дубай. Всички от семейство Рати се опитват да я успокоят. Сантош и свекърва и искат да направят нещо за Арзу. Тогава баба им решава да отпразнуват по-рано празниците,за да не е разстроена Арзу.Баба им организира състезание на което съдия ще е тя,а не Сантош.Снахите отиват в кухнята и започват да приготвят все неща,които ще се харесат на баба им. Те си разпределят задачите и виждат бележки навсякъде. Всички се изненадват,защото там пише,че всички снахи трябва да се появят в булчинските си рокли в 1 часа за пролетния празник. Баба им кара и Сантош да се подготви за състезанието утре.Роклята на Мена не и става,а Викрам и се подиграва. 😀 После и се извинява и и казва,че иска тя да спечели състезанието. Сантош е разхвърляла всичките си сарита в търсене на сватбената си рокля. Но Арун и носи нова,същата като нейната.Той иска Сантош да спечели защото тази година правят златна сватба.Викрам вижда Мена със сватбените рокли на Арзу и Емили. Мена го убеждава,че само така ще спечели. Сандия вече е подготвена и Сурадж и помага да си завърже отзад роклята. Сурадж и казва,че Арзу ще спечели състезанието.

1394: Тогава и казва,че Арзу е незряла и млада,тогава казва,че Емили е умна,но няма да е Емили защото няма хъс и желание за победа,тогава казва,че Менакши ще спечели,но да не се разстройва и че може да спечели най-смелата,най-умната и любимката на баба – майка му.Сандия се разсърдва,но Сурадж и казва,че за него тя е най-добрата съпруга на света. Тогава той и показва снимката с купата от академията. Сандия се нахъсва и му казва,че ще спечели състезанието. Менакш носи роклите на шивач за да им ги стесни,но Ом и Ариан ги вземат и започват да и се подиграват. Ом и предлага тя да разшири сватбената си рокля.. Мисри обявява началото на състезанието и представя журито. Първо всички двойки се представят с танц. На паузата Сурадж и Сандия говорят с Ом за връзката им с Емили. Те го подкрепят и насърчават да не се отказва от връзката си,а да я заздрави. В първи кръг баба им вика жените една по една и ще ги пита въпроси и всеки път когато жена им даде грешен отговор,мъжете ще ядат люта чушка. Арун,Викрам изяждат една чушка,а Сурадж-две.

1395: Преди втори кръг Вед вижда,че наградата я няма. Всички започват да я търсят. Баба м мисли,че жена я е откраднала. Тя възлага на Сандия до 10минути да залови крадлата. Сурадж се досеща,че Сандия е скрила наградата. Скрила я е под леглото. Мена ги чува и вика баба им. Тя казва,че е хванала крадеца. Никой не може да повярва. Сандия се оправдава,че я е взела защото я заслужава. Баба и я хваща за ръката и я завежда пред всички. Баба им казва,че според правилата само един участник може да вземе наградата,но според нея,всички са идеални снахи. Тя дава наградата на всички снахи. В последствие баба им казва,че Ом си е намерил работа в Пушкар и вече са си купили къща на улица Хануман.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Светлината на моя живот/Diya Aur Baati Hum