Гледай онлайн епизоди 1396, 1397, 1398 на Светлината на моя живот, 15.09.2016

Четвъртък:
1396: Арзу,Сурадж и Сантош се возят в такси. Те спират напазара за да слезе сантош за зеленчуци. Тогава се появяват мъже със запалени факли и изгарят всичко което видят. Сурадж слиза да търси майка си. Арзу също последва Сурадж. В управлението на Сандия вече е постъпило сигнал какво се случва на пазара. По новините казват,че всичко това е организирано от студентите. Мена и Викрам звънят на Сурадж,но му е изключен телефона. Тогава звънят на Сандия. Сурадж намира майка си и Арзу. Преди да ги отведе на безопасно място,вижда как въжето на една табела над тях се къса и издърпва майка си,но табелата пада върху него. Сандия вече е на мястото.Сурадж помага на Арзу и майка си да се качат на полицейския бус. След това той вижда едно дете с майка си и им помага да се качат.Той се изтощава от болки и ляга на земята.Сандия му звъни,той я убеждава,че е добре. Става докато си говорят,но вече съвсем е изтощен и когато решава да се хване за нещо,се оказва,че е подпората на щанд със зеленчуци и тя пада,съответно платното отгоре го покрива. Сандия минава с полицейската кола покрай него и всички полицаи в колата решават,че всички са се прибрали и обстановката е спокойна,но Сандия вижда подалата се ръка на Сурадж. В дома на семейство Рати,Викрам вижда,че Сантош се прибира и всички питат за Сурадж. Тя им разказва за случилото се. Сандия казва да спрат,защото е видяла човек. Преди да надигне плата,който е покрил пострадалия човек,съобщават на Сандия,че трябва да отиде на друго място защото имало престрелка. Тя заповядва на свой колега да изпратят пострадалия човек в болница.Сандия така и не вижда,че е Сурадж. Сантош е притеснена и тръгва да търси Сурадж,но Викрам я спира. Те чуват,че телефона звъни,но се оказва Ом. Той им казва,че Сурадж е при него. Ом вече е започнал работа в болницата. Ом е принуден да излъже Сантош,че Сурадж е добре. Сандия звъни на Сурадж. Ом вдига и и казва,че всичко е наред.Сандия вижда дете на улицата и затваря телефона. Вечерта в болницата,Сурадж се събужда и вижда Сандия по новините. Сутринта Викрам е говорил с Ом и съобщава на всички,че скоро Ом ще доведе Сурадж. Сандия също се прибира от работа. На Сандия и се яде джелеби,приготвено от Сурадж. Сантош и казва,че скоро Сурадж ще се върне и ще и направи. В дома им влиза баба им…Вед и Гулу се карат за подаръка от Емили,но Вед не иска да го отвори без баща си. Ом се обажда на майка си за да разбере дали им е казала. Тя решава да говори със Сандия насаме защото си мисли,че е най-силната.

1397:Сандия си мисли,че баба и ще я моли да отвори магазина вместо Сурадж… Когато тя вдига щората на магазина,в началото на улицата вижда Сурадж в инвалидната количка и изпуска щората. Сантош и всички други се чудят какво става и излизат на улицата. Всички виждат Сурадж.Сантош се засилва към него,но пада пред него.Сантош го кара да стане и да и помогне…Ом обяснява,че е парализиран от врата надолу. Баба им отива при Сандия за да я накара да подкрепи семейството като най-смелата снаха. Ом кара Сандия да заведе Сурадж вътре за да си почине…Сандия тръгва да бяга извън улицата. В дома им,Сантош си спомня Сурадж като малък и как е започнал да върви.Арун я подкрепя и и казва,че трябва да му помогнат.Сандия отива до едно езеро и си спомня всичко видяно. Тя пита боговете защо наказват Сурадж.Сандия е много разстроена,но Мена я укоражава като я подсеща защо е откраднала наградата за най-добра съпруга.

1498:Мена съчувства на Сандия,но я убеждава,че трябва да поемат отговорността и да обедят Сурадж,че всички са с него и той се нуждае от подкрепата им. Сандия иска да се види със Сурадж и си тръгват.В стаята им,Сурадж се сеща само за хубави спомени със Сандия.Сурадж вижда баба си и Ом на вратата. Баба му казва да не губи надежда,но Сурадж усеща,че на всички им е много тежко. Сурадж и казва,че се тревожи за майка си и за Сандия. Арзу,Мисри и Пари виждат Вед,че е разстроен и се опитват да го успокоят. Пари му дава пример с майка си. Когато Емили е била разстроена,Пари е трябвало да я подкрепи. Вед трябвало да направи същото. Арзу също убеждава Вед,че боговете са му дали най-добрите родители. Сандия иска тя да изкъпе Сурадж и отпраща Ом. Сандия хваща ръката на Сурадж и му казва,че няма да спре да го подкрепя.След като Сандия го измива,Ом се връща с лекарска кутия и бие инджекция на Сурадж. Сандия пита Ом какво се е случило със Сурадж. Ом и казва всичко. Той и казва,че може да се възстанови след 2месеца,може след 2 години,но и никога. Оказва се,че Ом е казал и на Сурадж за възстановяването му. Сурадж му е казал,че иска да ги подкрепи и няма да плаче пред тях.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Светлината на моя живот/Diya Aur Baati Hum