Гледай онлайн епизоди 1399, 1400, 1401 на Светлината на моя живот, 16.09.2016

Петък:
1399: Сандия отива да говори със майка си и баща си. Преди нея отиват Мена и Викрам. Викрам се опитва да отеши майка си. Сандия става свидетел на разговора между майката и сина и. Викрам е готов да поеме отговорността на Сурадж към семейството. Появява се и Чави. Тя подкрепя думите на Викрам. Мена казва,че трябва да обедят Сурадж,че не е сам. Сандия и Сантош се карат пред Сурадж дали Сурадж да остане в тяхната стая или да слезе на долния етаж…Те виждат усмивка на лицето му и всички се усмихват. Сандия преброява копчетата на ризата на Сурадж и го развеселява поне за малко. Тя го завива и му донася рози. На него му харесват. Тя му е донесла и стари снимки,също и касетофон. Тя иска да му пусне музика,но той и казва,че не е в настроение да слуша музика. Сандия решава да го заведе ди оризиреца за да се почувства по-добре и от там той вижда сладкарницата си. Тогава той се усмихва и изглежда щастлив. Викрам е напазарувал,а Арзу му помага с подредбата на покупките и готвенето. Сандия споделя за момента със сладкарницата на Сурадж. Тя е решила да поеме отговорността на сладкарницата защото това е единственото нещо,което радва Сурадж. Сандтош не и позволява,защото не може да готви и не знае нищо. Тогава Арун казва,че той може да се справи,но Сандия не иска Арун да се натоварва по цял ден. Тогава Чави проявява разбиране и се съгласява тя да поеме сладкарницата.,но Сандия не иска Чави да се отказва от дизайнерската си кариера. Все пак Чави успява да убеди всички,че ще се справи,защото дължи това на Сурадж.

1400: Сандия се опитва да избръсне Сурадж. Той се сеща за спомен от преди при който без да иска се порязва. По пияната на лицето му протичат капки вода.. Преди това той беше казал на Ом,че не може да остане инвалид,защото трябва да поправи покрива и много други задаачи чакали него. Сандия му носи чадър,който завързва за количката му. И двамата са щастливи. Сандия го води до терасата и Сурадж вижда Чави в магазина си. Сандия му разказва как тя е изявила желание да поеме сладкарницата.Всички от семейството на Ом подреждат нещата в новия им дом.Ом кара Емили да разопакова един от кашоните и в него тя намира флаери за магазина си.Арзу също е помогнала.Менакши носи вода на Емили,защото мисли че ще е изморена и не може да повярва,че се справя със сладкарницата.В сладкарницата е и един непознат за Мена мъж,който чува разговора им с Чави.Сандия храни Сурадж.Емили украсява новия им дом и се е качила на стол,но залита и Ом я хваща. Баба им вижда това. Арзу чете приказка на Вед и Сурадж .Сантош влиза и вижда всички усмихнати. Броейки оборота,Чави си мисли,че се справя със сладкарницата. Вътре е и един от информаторите на собственика на една сладкарница,който по-късно ще иска да съсипе сладкарница Рати.

1401: Сандия се чуди кое лекарство кога се дава на Сурадж. Чави идва и дава парите от сладкарницата на Сурадж.Сурадж е много доволен и щастлив,че Чави е поела тази отговорност. Сурадж благодари на Сандия за всичко,което прави тя за него. По едно време Сурадж извиква Вед и той носи в себе си униформата на Сандия. Сурадж и Вед искат тя да се върне на работа. Сантош също е съгласна с тях.. Сандия я облича и тръгва за работа. Преди да излезе,Арзу я спира и и казва,колко е щастлива,че Сандия отново ще се върне на работа. Пред магазина,Сандия вижда как Чави чисти и се сеща за хубавите си спомени в него със Сурадж. Тя отива и я прегръща като и казва,че това което прави,не може да се сравни с нищо друго. Чави наистина е променена и по-зряла. Ом е изпратил помощник от болницата за Сурадж.Сантош го вижда и му казва,че нямат нужда от него. Цялото семейство може да се справи със грижите за Сурадж. Тя му разстрива краката. И той се сеща как преди той и е разстривал краката. Сандия звъни на Сурадж и помощникът му вдига телефона и го пуска на високоговорител.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Светлината на моя живот/Diya Aur Baati Hum