Гледай онлайн епизоди 1426, 1427, 1428 на Светлината на моя живот от 03.10.2016

ИНФО ЗА ПОНЕДЕЛНИК 03.10
1428: Гостите са се събрали по повод кръщенето на бебето на Сурадж и Сандия. Всички нямат търпение да видят бебето.Вед знае,че Сандия и Сурадж са измислили хубаво име на бебто. Сантош не дава на Вед да вземе сестра си. Всички гости казват,че бебто е много красиво. Сандия пита Сурадж къде и е подаръка за това,че му е родила дъщеря.Сурадж и казва,че е забравил,но ще и купи. Сантош е на път да каже как ще се казва бебто,но Вед я спира и и казва,че баща му и майка му са измислили име. Сандия се опитва да разубеди Вед,но той иска родителите му да кръстят сестра му. В яда си,Вед пита майка си защо всички се подчиняват на баба му… Тогава Сурадж му обяснява,че баба му осветява пътя в семейството и няма да остави никой да се спъне и падне.Сурадж и Сандия убеждават Вед да се извини на баба си. Вед осъзнава,че е сгрешил и иска прошка от Сантош. Тогава моли баба си да избере име за сестра му. Сантош казва,че детето ще се казва Канак,което означава злато. Всички се радват защото името е съвременно и красиво. Подаръка от Сантош за Канак е голяма и цветна табела на която пише „Сладкарница Канак“. Сантош е направила това,защото бебто се е родило там,а и Сурадж оздравя в тази сладкарница. Всички са съгласни със решението на Сантош и много се радват. Емили казва на Ом,че не е готова за бебе. Ом и обяснява,че е радост,каквито и допълнителни грижи да донесе. Сурадж и Сандия показват на Канак вече закачената табела на сладкарницата. Сантош я вика и когато Сандия слиза,вижда началника си. Той е донесъл подарък за Канак,но когато Сандия го отваря,вжда униформата си и началника и казва,че участъкът се нуждае от нея и иска да се върне. Сурадж и Сантош я подкрепят. Началника и казва,че Сурадж е направил какво ли не,за да върнат Сандия. Тогава Сандия му благодари,защото разбира какъв е подаръка и и е много щастлива.

1429: Сантош благослава Сандия преди да тръгне отново за работа. След повече от 15 месеца отсъствие,тя отново ще изпълнява служебните си задължения и именно заради този факт,Сандия е притеснена. Сантош я успокоява и и казва,че това е нейното призвание и вече се е доказала. Всички колеги посрещат Сандия с аплодисменти.Сандия вижда таблото със своите постижения и разбира,че през тази година нищо не е направила. Арпита се запознава със Сандия. Арпита смята Сандия за олицетворение и тя и подготви таблото с постижения. Арпита моли Сандия да направи на всички джелеби. Сандия им казва,че като свършат работа ще направи,но колегите и я убеждават да ги направи в стола им. Емили се събужда и усеща,че е забравила Спарш да я чака на спирката. Един съсед го е довел. И Емили му благодари и започва да подсушава Спарш. Емили разбира,че е от бременността и споделя това с Ом. Ом казва,че ще поеме грижите за Спарш от утре.В полицейския участък Арпита хвали Сандия колко хубави джелебита е направила. Докато Сандия продължава да прави сладки,идва началника им. Той е много ядосан и я пита това полиция ли е или сладкарница.Той вика Сандия в кабинета си.В полицията има случай и когато Сандия тръгва,вижда Арзу с Канак. Тя не спира да плаче и Арзу не е знаела какво да прави. Сандия вижда,че пелената не и е сменена и затов плаче.Арпита е тръгнала с колите без да изчака Сандия и после и звъни да и натяква,че е можело да изпуснат престъпниците ако са били се забавили още малко.Сандия се съгласява,колкото и неприятно да и е

1430: Сантош изглежда,че чака някого,но я вижда свекърва и. Докато си говорят двете се появява човек,който твърди,че лъска бижута и съдове. Той прави демонстрация с някакво пожълтяло бижу на жените и свекървата на Сантош се съгласява да и излъска колана. Когато и го връща човека казва,да не отваря кърпата защото щял пак да пожълтее,но се появява и Ванш,който явно Сантош е чакала и им казва,че човека лъже. Те виждат,че в кърпата не е златния колан и започват да викат крадец и всички им помагат да го заловят. Баба им не помни,че детето е Ванш и е син на Сандия и Сантош. Баба им казва,че много приличал на Сандия.Сандия се прибира и Арзу и казва, е много се радва,че е започвнала отново работа в участъка.Мена я разпитва за първия и работен ден. Сандия не знае какво да каже защото не е един от най-хубавите и дни. Когато Сандия си мисли,че има нужда е от Сурадж,се появява Ванш.Той е дошъл да види братовчедка си Канак.Вед разказва на Ваншза навиците на Канак. Ванш се натъжава и разказва как преди няколко нощи е чул двамата си родители да си говорят и е чул,че не е тяхно дете. Сантош пита Сандия никога ли няма да каже истината на Ванш.Тя разказва и за мнението на баба им за Ванш от изминалия ден. Ванш е разбрал и че истинските му родители били също в града. Сандия е категорична,че няма да каже на Ванш,защото не е вещ,която може да си вземе.Сандия моли майка си от днес да не говорят за това за да не разбере Ванш.Вед обещава на Ванш,че ще му помогне да открие истинските си родители.Момчетата решават да попитат Сандия за родителите на Ванш,но така и не и задава въпроса.В участъка си Сандия разяснява на останалите полицаи за мошенник,който трябва да хванат.Арпита иска да поеме случая,защото Канак е с температува,но Сандия не се притеснява защото семейството и е с детето.Става ясно,че Арпта иска да измести Сандия и ще направи всичко възможно.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Светлината на моя живот/Diya Aur Baati Hum