Гледай онлайн епизоди 217, 218, 219, 220, 221 на София Ден и Нощ от 21, 22, 23, 24, 25.11.2016 – Съквартирант се завръща

Стар приятел се завръща в квартирата на “София – Ден и Нощ“

В дома на Боби се радват на неочаквано завръщане, а любовта на няколко двойки е подложена на големи изпитания

Обичан стар приятел ще се завърне в квартирата на “София – Ден и Нощ“. Кой е той и с какво ще промени живота на другите? Това ще стане ясно в следващите епизоди на риалити сериала тази седмица от понеделник до петък в 22.00 ч. по NOVA.

Промяна се очаква някои от приятелите и на любовния фронт. Взаимоотношенията на няколко двойки са сериозно застрашени. Между Асен и Симона назряват опасни конфликти, защото той е все по-увлечен по милионерската дъщеря Райна. Нищо неподозиращата Мони пък е по-влюбена от всякога в него. Изненадите предстоят. Ще разкрие ли Симона тайната на Асен, или бурята ще се размине?

Тайните ще бъдат взривоопасни и за още една връзка – тази на Анна-Мария и Сашо, които се отдалечават един от друг с всеки ден. Между Дани и Галя също прехвърчат искри, но дали двамата ще преодолеят нарастващата си ревност?

Надежда остава за Марио и Джулия, които явно не могат да се справят с привличането помежду си. Ще се превърне ли това привличане в истинска война или пък в голяма любов? Гледайте в следващите епизоди на “София – Ден и Нощ“ тази седмица, от понеделник до петък, от 22.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 217 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 218 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 219 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 220 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 221 онлайн или тук