Гледай онлайн епизоди 376, 377, 378, 379, 380 на Прости ми от 03, 04, 05, 06, 07.10.2016

Какво се случва в епизода на сериала „Прости ми“? Информация на Прости ми/Beni Affet/:

Прости ми: Джесур готви съсипващ удар на годежа на Умут.

Умут и Лейля официално се сгодяват в следващите епизоди на Прости ми

В следващите епизоди на Прости ми Берат прави нов опит да се домогне до Бахар. Семейството й крие случилото се с нея от Кемал, а той вдига телефона й, докато я изписват.

Младият баща се връща спешно от Иран. Жулиде и Шебнем се срамуват от постъпката си и отиват да видят жена му. Кемал узнава какво се е случило и не иска дори да живее в близост до дома на Севги. Взима жена си и бебето и напускат квартала. Обявява къщата им за продан и Берат е готов да я купи, въпреки високата цена. Севги обаче предотвратява кроежите му.

Джунейт казва на Зийнет, че ще се разведе с Ейлюл. Жена му разкрива, че той има връзка с Фериде. Зийнет обаче дава благословия на влюбените в Прости ми, но няма информация, която да помогне на момичето, за да намерят близките й. Фериде и Джунейт са сигурни, че тя е внучка на Сабиха и продължават да издирват близките й.

Умут споделя с баща си, че ще прави тържество по случай годежа си с Лейля. Иска от Шахин да присъства, а той не знае как да се измъкне – обещал е на другата си жена да не контактува с близките си щом приключи операцията.

Джесур казва на Шебнем къде е неверникът. Твърди, че е със Севги в Иран. Шахин отива в къщата на майката на децата си. Бахар го чува как говори с Шебнем по телефона, а той не й дава разумно обяснение за парите, които има.

Умут и Лейля официално се сгодяват. Кемал с нежелание пристъпва прага на Севги. Той няма да напусне квартала, но отказва да общува с тъщата.

Здравето на Севги се разклаща в поредните епизоди на Прости ми. Джесур манипулира резултатите и я убеждава, че е бременна. Тя мълчи пред близките си, защото я изгаря вина за случилото се с Бахар.

Гледай видео запис от сериала онлайн