Гледай онлайн епизоди 657, 658, 659, 660, 661 на Моята карма от 30, 31.01.2017 и 01, 02, 03.02.2017

Юврадж се завръща в Моята карма, а Амбика става все по-злобна. Акаш решава да покани на романтична вечеря Митхи, но Амбика решава да симулира болест, за да провали вечерта им.

Екадаши поднася на Амбика златни гривни, но Чаухан открива, че те са фалшиви. Решава да заплаши Екадаши, че ще издаде престъпленията ѝ, ако не подари на дъщеря му истинско злато. От своя страна Екадаши се принуждава да принуди Павитра да открадне накитите на Митхи, за да ги подари на Амбика.

На Ратхор му става ясно, че съпругата на Чаухан не може да е майка на Амбика, тъй като е починала малко след сватбата си с него. В същото време Акаш търси начини да помогне на съпругата си срещу снаха й. За да накара Митхи да излезе от обездвиженото си състояние, той решава да организира състезание по крикет. Амбика предизвиква Митхи на двубой, тя става от инвалидната количка и я побеждава, но все още не може да се движи без чужда помощ.

Мукта постъпва на работа в новата компания, без да подозира кой е шефът й. Оказва се, че работодателя ѝ е Юврадж, който е избягал от затвора. Той се е подложил на пластична операция и се е върнал, за да ѝ отмъсти за обвинението в изнасилване, заради което е попаднал в затвора.

Преоблечен като Дядо Коледа той поднася на Мукта сари. Тя решава, че това е подарък от дядо ѝ, но греши. Джоги и Вишну казват, че подаръкът не е от тях, което силно я озадачава.

Междувременно Юврадж започва да я тормози на работното й място, където тя непрекъснато получава анонимни обаждания. Решава да напусне фирмата, но изненадващо научава, че е повишена в главна секретарка.

А в дома на Митхи и Акаш в Моята карма драмите продължават.

Амбика разбира, че Санкрант взема медикаменти, за да се излекува от алкохолизма и се възползва от това. Тя прави неуспешен опит да съблазни Акаш в отсъствието на близките му, но не успява.

Следва нов опит. Амбика взима от баща си Чаухан голяма сума пари, за да изненада Санкрант, Акаш и Митхи със сватбено пътешествие в планинския курорт Шимла. Младоженците пристигат в Шимла, а Амбика забелязва, че Акаш купува гумена имитация на змия. Той споделя с нея, че иска да предизвика шок у Митхи и по този начин да я накара да стане от количката.

Решена да „помогне“ Амбика, купува жива змия и слага нея вместо изкуствената в кошницата за пикник.

Юврадж подкупва банда хулигани, които да нападнат Мукта на излизане от офиса. Като добър самарянин той и предлага да я откара до дома ѝ.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Вестник Вестник ТВ сага