Гледай онлайн Фермата сезон 2 епизод 16, 02.10.2016

Тази неделя светът на известните се изправя срещу света на обикновените

Първият женски дуел във „Фермата” по bTV

Ева и Елен влизат в епична битка – залогът е оцеляване в шоуто

Основният конфликт във втори сезон на “Фермата” е противопоставянето на известни срещу непопулярни участници. В третия дуел, който ще се излъчи на 2 октомври от 20.00 ч., една срещу друга ще се изправят две силни жени, за да защитят честта на своя лагер.

“Имах предчувствие, че Ева ще ме избере за дуелист. Единственият ми конфликт досега в групата беше с Ева. Влизам в тази битка, за да докажа, че известните са достатъчно силни, смели, че не сме лигли и можем да побеждаваме”, коментира предстоящия дуел Елен Колева. Според актрисата слабата страна на Ева е, че приема всичко лично и че в шоуто си е спечелила доста врагове, защото не си спестява мнението и се опитва да се налага.

Според Ева пък Елен е емоционално нестабилна и по-млада, което я слага в графата изгубил. “Стратегически исках да тествам мотивацията на Елен и затова я избрах. Исках да я проверя. Това не е само битка за издръжливост, а битка за достойнство. Мъжко момиче съм, минала съм през много неща и искам в неделя да покажа, че не ме е страх от нищо”, признава Елен.

Тази неделя, 2 октомври, от 20.00 часа по bTV Ева и Елен ще влязат в няколко поредни битки, чийто резултат ще определи коя от тях остава във “Фермата” и коя напуска шоуто завинаги. Петте битки ще бъдат с различна трудност и ще проверят издържливостта, силата и уменията на дамите. Зрителите ще видят коя е по-умела в стрелбата с лък, в сглобяването на дървен мост и други.

“Игрите няма да са никак лесни”, признава Елен.

“Това е дуел на честта между известни и неизвестни”, смята Ева.

Видео анонс

Гледай видео запис от предаването тук, тук или тук

Снимки от епизода –

 
По темата: , ,