Гледай онлайн Фермата сезон 2 епизод 21 от 09.10.2016 – Дуел Гери Дончева – Юлиана Попдимитрова

Гери Дончева е третият известен участник, който напусна “Фермата” завинаги.

В неделя вечер зрителите на bTV станаха свидетели на един от най-драматичните дуели в предаването.

В следствие на скорошна операция, в четвъртата битка, Гери Дончева прокървя и играта бе спряна. След преглед и изрична препоръка от лекар да не продължава участието си, Гери все пак намери сили и предложи да продължи с битка номер 5.

“Не искам опонента ми да остане с впечатлението, че не искам да се боря”, обясни предложението си Гери.

Това предложение бе отхвърлено от Юлияна под претекст, че здравето на Гери й е по-важно от играта. Юлияна получи служебно победата в драматичния двубой и коментира: “Не съм подценявала Гери, можех да избера по-слаб играч. За мен Гери е играч с голяма сила и мисля, че e един от силните играчи във Фермата. За мен беше чест да бъда на една арена с теб.”

На сбогуване с участниците на арената за дуели, Гери се обърна към тях с думите:

“Всички, които се изказаха не много позитивно за мен. Съжалявам, че съм оставила такъв отпечатък у вас, за малкото време, което сме имали да съжителстваме тук. Аз бях искрена, бях себе си. Стоян е моят номер 1 в това предаване. Желая му да спечели и да сбъдне мечтата си за трето дете.”

Кого избра Гери за Фермер на седмицата ще стане ясно в дейли епизода на “Фермата” в понеделник, 10 октомври, от 21.00 часа по bTV.

Гледай видео запис от предаването тук, тук или тук

 
По темата: , ,