Гледай онлайн Господари на ефира от Нова година, 31.12.2016

Двойна доза смях и празнични емоции в новогодишните „Господари на ефира“

Празничното новогодишно предаване „Господари на ефира“, което ще се излъчи на 31-ви декември от 22:00 часа по НОВА ТВ, ще бъде двучасово и ще има смях до скъсване, защото ще си припомним най-забавните и шокиращи моменти от изминалата 2016 година, подредени по месеци.

Палитрата от образи ще е богата, защото ще присъстват всички култови фигури – професори, кметове, роми, тризначки, патриоти, скрити таланти и т.н. Шоуто ще излъчи алтернативни поздравления от основните партии на българския политически елит, както и специални поздрави от световните политически лидери.  Празничното издание няма да мине без новогодишната реч на настоящия президент, с включване от бъдещия, представени в комичния стил на предаването.

От екрана ще греят усмивките на една очаквано добра комбинация от всички лица на предаването: Васил Василев – Зуека, Димитър Рачков, Мария Игнатова, Румен Угрински, Герасим Георгиев – Геро, Малин Кръстев и Ненчо Балабанов. Освен трите адреналинки-новогодинки, танцовият ансамбъл на шоуто също ще бъде в увеличен състав, а от екрана отново ще се покаже и репортерката Пополина Вокс.

Градусът на празничното настроение ще се покачи с песни в най-доброто от класацията  „Тинтири-минтири“, танци и една специална музикална изненада за единствената „господарка на ефира“ – Мария Игнатова.

Годината ще бъде изпратена в историята с най-запомнящите се гафове от българския ефир, както и специална селекция от автогафове, за да започне новата 2017 година, заредена с  ударна доза положителни емоции!

Гледай видео запис от предаването онлайн, или тук