Гледай онлайн: интервю на Жоро и Роро след ВИП Брадър

Жоро Торнев и Роро напуснаха Къщата на Big Brother

„VIP Brother не е игра. Това е много сериозно човешко изпитание”, сподели Торнев часове след напускането на Къщата

Във VIP Brother live зрителите решиха най-известната Къща да напуснат Жоро Торнев и Роро. Двамата признаха, че изключително много се вълнуват да се върнат във външния свят. Роро не пожела да посочи неговия победител в шоуто, а Торнев заяви, че за него това е Ирина.

Само няколко часа след напускането си на най-известната Къща, Роро и Торнев гостуваха на „Събуди се”, за да разкажат първите си впечатления от външния свят. Роро призна, че голяма част от това, което е показал в шоуто, и най-вече комуникацията му с Миглена, е било игра. Той сподели също, че се е забавлявал както вече не може да си позволи, но е изненадан от начина, по който събитията в Къщата се приемат навън. Жоро Торнев пък определи VIP Brother като нещо много повече от игра. Според режисьора никой не е способен да играе от началото до края, защото истинската му същност няма да го позволи, а и така ще му е невъзможно да спазва законите на предаването. Цялото гостуване на Жоро и Роро в „Събуди се” по NOVA можете да видите ТУК.

В живото предаване снощи видяхме и обтегнатата атмосфера, след като на Съквартирантите им беше отнето почти всичко заради Христо. Big Brother се намеси с мисия, която даде шанс на звездите да си върнат част от удобствата, но въпреки успешния ѝ край, Къщата се разтресе от скандали и неразбирателства. Съквартирантите не можаха да стигнат до единодушно решение какво да им бъде върнато и, напук на всякаква логика, избраха алкохола и цигарите.