Гледай онлайн интервю с Дакота Фанинг по bTV Cinema, „Като на кино“

Детето-чудо на Холивуд – Дакота Фанинг, в „Като на кино” тази събота

Детето-чудо на Холивуд – Дакота Фанинг, е специалният гост в „Като на кино” тази събота, 29 октомври, от 18:00 ч. по bTV Cinema.

На екран от 5-годишна, тя става любимка на зрителите по целия свят с филмите си „Аз съм Сам”, „Мъж под прицел” и „Война на световете”. Пред водещата Стаси Кара актрисата споделя коя снимачна площадка й е останала любима, както и как се е предпазила от опасностите да тръгнеш по лошия път в шоубизнеса.

„Семейството ми и приятелите ми имат голямо участие. Те ме обичат заради мен самата без блясъка. Моята стойност като човек идва от много други неща, освен работата ми и е важно да имаш здравословна представа за живота си. И аз се опитвам да го правя! Просто харесвам това, с което се занимавам поради верните причини и всичко се нарежда от там”, разказва звездата.

Дакота разкрива и подробности около последната си роля в „Американска идилия”, където играе с Юън Макгрегър и Дженифър Конъли. Филмът е на екран от 28 октомври и разказва за златна американска двойка, чиито живот е преобърнат след като става ясно, че любимата им дъщеря Мери е фанатична тийнейджърска, способна на жестокост.

Партньор на водещата в епизода е певецът и актьор Орлин Павлов. Двамата са подготвили шеметно начало на предаването с танцов дует на известно парче от филмов саунтрак. Те ще продължат темата за любими саундтраци и чисто нови заглавия, които си заслужават вниманието. Орлин ще разкаже спомени, свързани с любимите си заглавия.

Гледай видео записи от предаването онлайн