Гледай онлайн интервю с Даниел и Симеон Ангелови от Ние, нашите и вашите

Баща и син рамо до рамо в „Ние, нашите и вашите“

Даниел Ангелов и Симеон Ангелов с ключови роли в романтичната комедия, която се излъчва всяка сряда и четвъртък от 21:00 часа по NOVA

Две от ключовите роли в „Ние, нашите и вашите“ са поверени на баща и син Ангелови. Малкият Даниел виждаме в образа на най-малкия син Вили, който е и разказвачът в романтичната комедия, а баща му Даниел влиза в ролята на лошия директор Божинов. До момента двамата са имали само една обща сцена по време на сватбата на Христо и Лили, но все още не знаят дали няма да имат и други. „Знаем какво се случва само няколко епизода напред, когато ни дават сценариите. Лично аз съм много щастлив, че именно в този проект ни се падна да играем заедно. Мисля, че това е най-позитивният сериал, правен до момента. Той е подходящ както за сина ми, така и за баба Марго“, разказва Даниел.

„Случва ми се често до 12.00 часа да имам мои сцени, а след това да оставам и да му помагам. Дори от екипа ме бъзикат, че сутринта съм злодея, а след това ставам добрия татко. Репетираме заедно, въпреки, че в сериала нямаме общи сцени, аз искам да му помагам с каквото мога. Ако си спомняте, в първа серия, по време на сватбата, имаше едно мое намигване към Мони. С това исках да му кажа: „Добре дошъл в професията“, въпреки че той много не осъзнава какво му се случва в момента“, сподели Даниел Ангелов пред „Здравей България“.

„На мен ми е много забавно, сутрин с тате играем футбол за ужас на съседите. Иначе искам да стана хем футболист, хем актьор. Ще мога много добре да симулирам и да получавам фалове“, разсъждава най-малкият герой в „Ние, нашите и вашите“.

Екипът на романтичната комедия, която стартира преди седмица в ефира на NOVA, обещава да разгърне историите на децата, давайки възможност за изява на нови таланти в сферата на телевизията и киното. „Очакваме малкият Мони и останалите младежи в сериала да се превърнат в новите звезди на българското телевизионно кино след култови роли на деца в „Куче в чекмедже”, „Васко да Гама от село Рупча”, „Войната на таралежите”, коментират от продукцията.

В епизода от 16 март ще видим как двамата братя се карат заради решението на Зорко да продаде кръчмата. Лили ще обмисли възможността дали майка й да не живее с тях, а Деси ще продължи да тъгува по Сакис. Като отмъщение за решението му, Ека ще посъветва сестра си да си направи секси селфи, с което да покаже, че се забавлява и е оставила връзката в миналото.

Ще затвори ли Зорко кръчмата? Какво ще се случи с пътуването до Дубай и кой е човекът от Лудогорец? – ще стане ясно в четвърти епизод на „Ние, нашите и вашите“ от 21:00 ч. по NOVA.