Гледай онлайн интервю с Лара след напускане на ВИП Брадър

Само няколко часа след излизането си, Лара призна, че е готова веднага да се върне в Къщата

В първите за сезона двойни елиминации, зрителите определиха Жана и Лара да напуснат VIP Brother 2016 само три седмици преди финала на шоуто. И двете дами бяха изключително развълнувани и нетърпеливи да видят най-близките си хора.

Часове след излизането на Лара от най-известната Къща, тя призна, че шоуто много ѝ липсва и е готова веднага да се върне там. Каката сподели, че добрите моменти за нея са далеч повече от лошите и забавленията с останалите са споменът, който ще запази, а не скандалите с Миглена и Емануела. Лара призна, че до вчера била сигурна в победата на Ирина или Ути, но минути след напускането си с изненада разбрала, че всъщност хората симпатизират на Миглена, а това е факт, който тя призна, че не е готова да преглътне. Цялото гостуване на Лара в „Събуди се” можете да видите ТУК. А какво ще разкаже Жана Бергендорф за приключението VIP Brother, ще разберем от самата нея в неделя от 17.00 часа в „Комбина”.

Във VIP Brother live станахме свидетели на искрения разговор, който отявлените врагове Ирина и Миглена проведоха. Двете дами поведоха война още от ден първи, но тази вечер показаха, че могат да заровят томахавките и да намерят път една към друга. Дали мирът между двете ще продължи още дълго, предстои да разберем.