Гледай онлайн интервю с Явор Бахаров след отстраняване от Биг Брадър

Явор Бахаров беше отстранен от VIP Brother 2016

Актьорът пожела доброволно да напусне Къщата, но след множество нарушения и арогантно отношение към Big Brother, придоби статут на принудително отстранен от предаването

В живото предаване на VIP Brother в петък станахме свидетели на прецедент в дългогодишната история на най-популярното риалити в България. След силни заявки за финал и победа още от самото начало на шоуто, актьорът Явор Бахараров изненадващо заяви, че иска да напусне играта. Явор поиска от Big Brother да „кеш аут-не” и да излезе с широката усмивка, с която е влязъл. По-късно Бахаров сподели намеренията си пред Съквартирантите, а на тях обясни, че това е неговият начин на бунт и представата му за „надиграване на играта”. Още по-голяма изненада предизвика поведението на актьора, който започна да се пазари и буквално да изнудва самия Big Brother, заплашвайки да наговори неверни твърдения, които да навредят на имиджа на предаването. Заради поведението му, както и заради нарушаването на редица от правилата за конфиденциалност, Явор придоби статут на принудително отстранен участник.

Само няколко часа след напускането му на Къщата, ексклузивно в „Събуди се”, Явор призна че всъщност не е успял да надиграе играта. „Може би дължа извинение на Big Brother, че съм тръгнал да му извивам ръцете, но когато си в изолация вътре цялата ти психофизика се променя. Ти осъзнаваш, че си затворен и имаш проблем с Големия брат”, сподели актьорът и допълни, че играта е била напълно честна, но наистина много сериозна и психологическа. Какво още разказа Явор за преживяванията си в Къщата, можете да видите ТУК.