Гледай онлайн Като две капки вода 03.04.2017 с. 5 еп. 6

Бутонът на късмета поднесе нови предизвикателства на участниците в “Като две капки вода”, които ще влязат в обувките на нови звезди в понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Башар Рахал ще се върне към българския поп на 90-те със Стоян Михалев, а София Джамджиева ще се преобрази в чаровната мулатка Imany. Ваня Джаферович ще вземе червените къдрици на Люси Дяковска, а самата Люси ще изпълни един от хитовете на Emeli Sande.

Коцето Калки ще с издигне в музикалните висини с легендата Никола Гюзелев, а Михаела Маринова ще трябва да се справи с танците на поп идола Джъстин Тимбърлейк. ДесиСлава ще се развихри в латино ритми с темпераментната Шакира.

При петия лайв се усети липсата на Милица Гладнишка, която беше болна. Това отбеляза и Гала в “На кафе“ по време на гостуването на Милица в предаването. Талантливата актриса и ментор в шоуто подходи към неразположението си с присъщото ѝ чувство за хумор и разказа за последните си превъплъщения в театъра и за корицата на списание EVA.

Как ще се представят звездите в новото си ампоа? Това ще стане ясно в “Като две капки вода” в понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук