Гледай онлайн Като две капки вода 27.03.2017 с. 5 еп. 5

ДесиСлава става новия Миро в „Като две капки вода“

Черен грим през седмицата е част от подготовката на Миро за образа на Алис Купър

„Смело мога да заявя, че изтеглих късата клечка – песента е трудна, но и много, много красива. Ще се опитам да пресъздам чувството, с което Миро изпълнява „Гълъбо“, защото този баритон е почти невъзможен за имитиране“, сподели ДесиСлава вълненията си за петия лайв на „Като две капки вода“, в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA. Певицата допълни, че с Миро ги свързва дългогодишно познанство, което ще й помогне да заимства детайли от сценичното поведение на колегата си. Освен че ще има възможност да види свое копие в шоуто, известният изпълнител ще влезе в непознати музикални територии с неконтролируемия Алис Купър. „Миро ще трябва да покаже своята тъмна страна, въпреки че всички го познават като доброто момче. С Етиен му препоръчахме да гримира очите си цяла седмица с черен молив, за да влезе по-лесно в образа“, издава преподавателят по актьорско майсторство Милица Гладнишка.

След развихрящите се образи, Михаела Маринова упражнява въздействащите появи на Адел с глас и статично присъствие. Люси Дяковска ще използва сексапила на украинската звезда Руслана, а Башар Рахал ще се върне в зората на българския рок с Васко Кръпката. Фронтменът на „Щурците“ – Кирил Маричков, пък ще бъде представен от Ваня Джаферович, а София Джамджиева ще бъде придружена от задължителния антураж на Кейти Пери – цветни дрехи, бонбони и захарен памук. Коцето Калки ще опита вкуса на екзотиката и ритъма на реге музиката с ямайската група Inner Circle.

Каква ще бъде развръзката в новата артистична надпревара? Коя кауза ще бъде подкрепена от новия победител? – ще разберете понеделник вечер, в „Като две капки вода“ от 20.00 ч., само по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук