Гледай онлайн Като две капки вода с. 5 еп. 3 13.03.2017

Мъжете в „Като две капки вода“стават световноизвестни поп диви

София Джамджиева: „Кайли Миноуг изисква да бъда нежна и женствена на сцената“

Силният пол в шоуто ще излезе напълно от зоната на комфорта, обувайки високи токчета за някои от най-известните дами на световната музикална сцена. След като Бутонът на късмета изненада Миро, Башар Рахал, Коцето Калки и Ваня Джаферович с образите на истински поп диви, този понеделник всеки от тях ще излезе на сцената със задължителния антураж на певиците, включващ ефектна визия, сексапил и обаяние. „И четиримата искат да бъдат максимално убедителни с глас и роля, без да има пародиен елемент. Миро ще бъде тийнейджърския идол Бритни Спиърс, който трябва да превърне сцената в комбинация от голямо междучасие и поп парти. За Dalida Коцето Калки пък ще опита да се вживее в образа на закачливо момиче с детско излъчване“, коментират подготовката вокалният педагог в „Като две капки вода“ Етиен Леви и преподавателят по актьорско майсторство, Милица Гладнишка. Актьорът Башар Рахал ще работи върху еротичното излъчване и сценични провокации на Мадона, а футболистът Ваня Джаферович ще влезе в ролята на „ледена кралица“ с едно от най-известните парчета на първата дама на българската поп музика – Мария Илиева.

„Не съм си и представяла, че ще ме поканят в шоуто за преобразявания. Не можах да повярвам, когато мъжът ми се обади един ден и ми каза: „Канят те да участваш в „Като две капки вода“. В понеделник ще бъда Кайли Миноуг, която изисква да съм нежна, женствена и дори малко да се глезя, докато пея“, разказа София Джамджиева в рубриката на „Събуди се“ – „Говори с Ива“. Пред камерата на Ива Софиянска – Божкова младата актриса разказа повече за отношенията с нейната майка и най-добър приятел – актрисата Албена Чакърова.

Талантливата Михаела Маринова на свой ред ще влезе в мъжки образ, изпълнявайки парче на Краля на рок енд рола – Елвис Пресли. Люси Дяковска ще постави на изпитание своята артистичност и вокално майсторство с ролята на Лили Иванова, а ДесиСлава ще има възможност да добави още една бленда към многообразните имитации – този път с гласа и визията на r&b звездата – Риана.

Как ще завърши артистичното съревнование в третия лайв от пети сезон на „Като две капки вода“? Как ще се справят мъжете в ролята на красавици с впечатляващи гласове? – ще разберете в понеделник вечер, от 20.00 ч., само по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук