Гледай онлайн Комбина 16.10.2016 по Нова

Софи Маринова и Гринго в „Комбина” – споделят за любовта, която боли

Мис България 99 Елена Ангелова – откровено пред Миролюба Бенатова, Боян Пенев – алпинистът, изкачил 3 осемхилядника за един сезон и Ива Софиянска – Божкова с автопортрет – в неделя, от 17.00 по NOVA

Тази неделя от 17.00 в „Комбина” по NOVA гости на Лора Крумова ще бъдат ромският славей Софи Маринова и нейният любим Тодор Давидов – Гринго. Неразделни ли са влюбените, въпреки заканите на Софи, че ще изостави Гринго, заради невъздържания му и агресивен нрав? Кой кого ревнува и без кого не може да живее? Очаквайте откровено разказа на Софи и Гринго за една бурна любовна история, с драматичен привкус, ромски ритми, чести раздели и разкаяние.

Историята на Боян Петров – първият българин изкачил три осемхилядника в рамките на един сезон ще бъде разказана в неделя в „Комбина”. Това е и алпинистът, който пребори рака и човекът, който се бори пътят в Кресненското дефиле да бъде затворен. По ирония на съдбата, Боян е блъснат от автомобил точно на това място. След като се възстановява от тежката катастрофа за рекордно кратко време, Боян Петров напролет ще покори връх Еверест. Очаквайте срещата с него в „Комбина” по NOVA, тази неделя ,16 октомври.

Водещата на „Събуди се” Ива Софиянска – Божкова, която създава рубриката „Децата на известните”, ще направи свой автопортрет в „Комбина”. Любимата дъщеря на Стефан Софиянски ще гостува на Галя Щърбева, за да разкаже как се променя живота й след като става майка за втори път и какво е да си наследница на две богати и известни фамилии.

В неделя, в „Комбина”, Миролюба Бенатова представя: Елена в кутия.

Защо се стреля в дома на Мис България 99 Елена Ангелова? Наистина ли шизофреник тормози семейството на Хубавата Елена от две години? Кулминацията от този тормоз е точно преди една седмица, когато заради стрелба шестима са задържани в Шесто районно в София. Каква е истината зад историята за войната на семейството на Елена Ангелова и Николай Нейчев, и бившия служител на Министерство на земеделието Александър Атанасов? Очаквайте, в „Комбина”, Миролюба Бенатова представя.

Краси Боев ще разкаже история за една любов, родена от размяната на тежки крошета на ринга. Европейският шампион по бокс Даниел Асенов и шампионката при девойките Розалия Пайчева разкриват пред камерата на „Комбина” възможна ли е любовта между циганин и българка в общество на страх, омраза и ксенофобия.

Всички тези интригуващи и въздействащи разкази и истории гледайте в „Комбина“ – тази неделя, от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн или тук