Гледай онлайн Комбина с Веселин Марешки и Цеца Величкович

Жана Бергендорф откровено, Цеца Величкович с ексклузивно интервю в предаването

И този път в „Комбина“ Жана Бергендорф ще бъде откровена докрай. Тази неделя по NOVA победителката от втория сезон на X Factor ще разкрие най-съкровените моменти от живота си и ще покаже сина си Леон. Тя ще гостува в студиото броени дни след излизането на новото й парче „Докрай“, което вече се превърна в хит. Очаквайте изповедта й в неделя за демоните и ангелите в живота на Жана Бергендорф.

Политическо и лично в предаването ще гостува милионерът Веселин Марешки. Един разговор с дъх на политика, бизнес и бензин. Кой иска Веселин Марешки във властта и какви са политическите му амбиции?

Централен гост в предаването ще бъде Юлиян Вергов. Актьорът, който не обича да говори за себе си, ще застане пред Лора Крумова и нейните въпроси. Един разговор за ролите в живота и на сцената, за трите мечки и турнетата в страната и чужбина.

В това издание на „Комбина“ Миролюба Бенатова ще представи историята на една млада, успяла българка, която влезе в световните класации – Мелина. Това е една история за бизнес, хеви метъл и сбъднати мечти.

Екслузивно от Белград пред Галя Щърбева застава кралицата на балканската музика Цеца Величкович. Един разговор за концертите в България и как се отглежда любовта на феновете. И още: спомени за Аркан и един живот като на кино.

Светското семейство Яна и Петко Димитрови – за любовта им, която започна на дансинга, премина през олтара и продължи с раждането на двамата им сина.

Гледайте Лора Крумова в „Комбина“ с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев – в неделя от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн или тук