Гледай онлайн края на Светлината на моя живот, финал, последен епизод: Сандия и Сурадж умират

Финалът на Светлината на моя живот е разтърсващ. Сандия и Сурадж преживяват истински кошмар, докато изживеят ужасяващата развръзка в борбата с терористите.

Арпита проследява Сандия до скривалището на терористите и разбира, че именно там се крият заложниците. Арун се разболява и има нужда от лечение, а с много усили Сандия успява да убеди главатаря на терористите той да бъде лекуван.

За изпълнение на задачата е избран Сурадж, но в хода на операцията възниква опасна ситуация. Заловените учени отказват да помогнат на терористите, а Арпита разбирайки къде ходи Сандия, я обвинява, че подвежда полицията и решава да я изобличи.

Сандия обаче я прострелва, а малко след това разкрива пред терористите плана си за бягство. Въпреки това успява с огромни усилия да спаси жителите на Пушкар от престъпниците.

След като гражданите са спасени, Сандия и Арпита отново обединяват сили, този път с идеята да заловят престъпниците.

Планът се състои в следното: Сандия се договаря с главатаря на групировката да извърши сватбения ритуал в чест на Аарти, а колегите й в този момент ще заловят престъпниците. Тя успява да сподели своя план със Сантош и заедно със Сурадж спасява децата и жителите на Хануман Гали, като успява да убие и главатаря на престъпната групировка.

Междувременно комисарят решава да се срещне със Сантош и да я информира, че индийската армия вече освобождава двамата.

Въпреки че на пръв поглед всичко изглежда е приключило щастливо, финалът на Светлината на моя живот не изглежда толкова радостен.

Канак попада в опасна ситуация, заради което моли Сандия и Сурадж да му помогнат. Това обаче е само симулация, в края на която ги моли да изпият напитка, която се оказва коктейл от взривни вещества.

Когато Сандия и Сурадж се прибират у дома, Бабаса ги информира, че са се превърнали в живи бомби. За да не застрашават семейството и близките си, те напускаш Пушкар, а Рати безпомощно наблюдават отстрани, виждайки как двамата умират.

Канак е в опасна ситуация и се обръща за помощ към Сандия. Тя решава да се отзове на молбата му. Като благодарност Канак принуждава Сандия и Сурадж да погълнат взривно вещество, като по този начин ги превръща в живи бомби. Те напускат Пушкар. Рати страдат много за тях, виждайки как двамата умират, когато взривното вещество се активира в тях.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ сага