Гледай онлайн Криско в Аз обичам България 31.03.2017

Криско, Кристина Димитрова и Цецо Иванов в „Аз обичам България“

Новият епизод на „Аз обичам България“ ще предложи истинска битка, която ще се води буквално до последния момент – този петък от 21.00 ч. по NOVA.

В отбора на Юлиан Константинов сили по родолюбие ще премерят легендарната кралица на естрадната сцена Кристина Димитрова, едно от емблематичните лица на българския поп и рок Дичо и непресъхващият извор на хумор и настроение – водещият на „Семейни войни“ и разбирач на процентите Цветомир Иванов. Рамо до рамо с Андрей Слабаков ще застанат обичаната певица Нели Рангелова, идолът на младите и една от най-големите поп звезди в България Криско, както и Милена Славова – вечната бунтарка с атрактивна визия.

В епизода този петък зрителите ще видят порция нови игри, като за първи път ще има танцова задача, в която дамите канят. Кръгът „Ред по ред“ ще представя българската музика по нестандартен начин, а играта „Златни ти уста“, в която никой не чува какво се говори, рискува да се превърне в новата хумористична кулминация на шоуто.

Освен гарантираното забавление и научаването на нови факти за родината, „Аз обичам България“ показва макети и на най-емблематичните български сгради и исторически обекти, част от проекта „България на длан – Макети на открито“. Какъв макет ще видят зрителите в новия епизод и какви изненади предстоят в най-родолюбивото телевизионно предаване?

Не пропускайте „Аз обичам България“ този петък, 31 март, от 21.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук