Гледай онлайн Кварталът на богатите 19.10.2016 сезон 2, епизод 70

Какво се случва в епизода на сериала „Кварталът на богатите“? Информация на Теленовелас Новини:

Яман и Мира закусват на терасата. Двамата споделят своите чувства чрез стихове. Мерт им се обажда по телефона. Но влюбените искат да останат насаме.

Ядосан, че не приемат предложението му, Мерт решава да излезе от къщи.

Мира си спомня как Мерт я навива да хвърли букета на Ейлюл. Снимките от сватбата са пристигнали.

Мерт отива у Ейлюл, където са приятелите им. Там отново се скарва с Озай, но разбира, че Олджай организира среща с продуцент и кани двамата на вечеря. Ейлюл поставя Мерт пред избор, защото организира парти с маски.

На нито една снимка от сватбата Оркун го няма. Мира споделя с Яман кошмара, който е сънувала през нощта. Яман се сърди.

Оркун вижда записани тъмните му сделки на видео, което му е изпратено от Лейля.

Асъм си тръгва от дома на Серез, а Суде си мисли, че той ще отиде при нея. Седеф е изнервена. Селим отива у комшийката. Суде се прави на изненадана, но приема да поговорят. Адвокатът я предупреждава да престане да шантажира Асъм. Тя е непреклонна. Суде още повече вярва, че двамата с мъжа си ще решат всичко.

Яман получава покана за партито и съобщение от Оркун. Яман му се обажда, а русокосият го обвинява, че той е изпратил компрометиращите видеа. Младоженецът казва на Оркун, че знае кой е организирал отвличането му и повече няма да се занимава с него.

Селим настоява Асъм да се срещне със Суде. Адвокатът предупреждава тъста си на всяка цена да отиде и да говори с майката на Мира. Асъм й се обажда. Суде му казва, че ще го чака в дома си.

Хале разпитва Седеф за Каан. Тя й обяснява, че бизнесменът е идеалният съпруг, за който всяка една жена мечтае. Освен това Седеф й казва, че никога не е флиртувала с Каан. Селим чува това и се зарадва.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук