Гледай онлайн Кварталът на богатите сезон 2, епизод 50, 16.09.2016

Какво се случва в епизода на сериала „Кварталът на богатите“? Информация на Теленовелас Новини:

Ще можете да гледате по-дълъг епизод от турския сериал „Кварталът на богатите“ с Чаатай Улусой и Серенай Саръкая. Той ще започне от 20:00 часа като ще продължи до 21:30 часа. Веднага след него от 21:30 до 22:30 часа ще се излъчи нов епизод на „Истински истории“.

Суде вика Оркун у тях, за да разговарят. Седеф ги вижда заедно. Суде се оплаква, че Мира се съмнява относно инцидента. Суде моли Оркун да се откаже от Мира. Седеф чува, че Суде е помогнала на Оркун да сключи сделка с арабите,за да прецака Асъм.

В Германия приятелката на Лейля е легнала до Яман. Той си представя, че е Мира. После се събужда, вижда момичето и скача от леглото. Въпреки това съквартирантката е направила снимки как лежат с Яман.

Седеф отново е бясна, заради баща й. Със Селим решават да изпреварят Оркун и Суде и да продадат апартаментите на арабите.

Мерт звъни на Озай и разбира, че партньорът му работи в издателството.

Кенен вече ходи с патерици. Яман се оплаква на брат си от поведението на Ария.

Мира се снима с тоалетите, които иска да продаде онлайн. Ейлюл прави снимките и се оплаква, че Мерт е твърде зает.

Суде отива у Ейлюл. Невин е отишла да види бебето и двете се засичат. Казва на майката на Яман да остави Мира и да не застава на пътя на младите.

Яман се обажда на Мира, но не й казва, че вечерта ще лети за Турция. Мира също си премълчава за срещата си с Оркун.

Кенан обещава да се оправи, но съобщава на брат си, че е възможно да остане в Германия. Яман се прощава със сестрата и я моли да се грижи за Кенан.

Озай и Мерт са заспали в офиса на издателството. Оджай ги събужда с новината, че техният роман в картинки ще бъде издаден. Шефката ги кани на фирмено парти, за да представят проекта си пред останалите им колеги.

Ейлюл е недоволна от това, че Мерт не иска да ходи на фирменото парти. Въпреки това казва на Мира, че ще отиде там.

Лейля казва на приятелката си да качи снимките с хаштаг „Яман“. Ария не иска да го прави, за да не съсипе връзката на момчето. Но Лейля настоява, защото ще се пошегува с Яман.

Асъм урежда инвестициите с арабите. Седеф е доволна, че се разплащат с Оркун и Суде. Асъм иска проекта в Тозлудере да се провали.

Мира си прави кръвен тест за бременност. Вечерта разбира от изследванията, че не е бременна. Ядосана къса листа с резултатите.

Ейлюл кани Мира у Бурак на парти. Тя се съгласява да отиде. В това време Ейлюл пристига на фирменото парти на издателството и вижда как всички се забавляват. Влиза в сградата и вижда как Мерт флиртува с шефката си. Ейлюл влиза в тоалетната при Оджай, като се прави, че говори с Мира и й разказва колко са близки с Мерт. Издателката я заговаря. Двете се запознават. Ейлюл се изненадва, че е шефът на любимия й всъщност е жена. Тя иска обяснение от Мерт. Озай се намесва. Двамата с Мерт се карат пред Ейлюл. Момичето ги зарязва и си тръгва. Мерт се ядосва и удря Озай. Ейлюл вижда това. Влюбените се скарват заради тази постъпка.

Медицинската сестра отива на среща с Оркун. Арас снима и записва разговора им.

Яман се обажда на Мира. Тя му казва, че ѝ липсва. Той се приближава до нея зад гърба й. Мира го забелязва и се хвърля в прегръдките му. Подарява й любимата кукла. Двамата получават съобщения от приятелите си да отидат у Бурак. Хале най-много настоява.

Мерт не идва на партито. Озай се появява и обяснява, че приятелят му има друга работа. Всъщност Мерт се целува с шефката си. Арас и Али канят Берен да излязат заедно, но я водят на същото парти.

Яман показва видеото, което Арас е заснел. Мира е възмутена от играта на Оркун и майка й.

Суде е бясна, че Мира може да е бременна. Фарук също. Суде не престава да злослови срещу Яман. Двамата с бившия си съпруг търсят доказателства за състоянието на дъщеря им.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук