Гледай онлайн Кварталът на богатите сезон 2, епизод 57 от 30.09.2016

Какво се случва в епизода на сериала „Кварталът на богатите“? Информация на Теленовелас Новини:

Мерт показва стаята си на Олджай, която е облечена съвсем леко. Момичетата са изненадани като виждат голия й гръб през прозореца. Ейлюл е шокирана. Тръгва си. Суде ги вижда в двора си.

Олджай дава срок на Мерт да представи материалите за комикса до вечерта.

Ейлюл среща Мерт и шефката му пред входната врата на Серез. Започва да се разправя с Олджай. Казва й, че имат връзка с Мерт. Той изпраща шефката си с целувки. Ейлюл отново му вдига скандал. Споделя с приятелките си, че всеки ден я боли сърцето, защото любимият й се вижда с друга. Еда се опитва да я успокои. Мерт наблюдава тайно тази сцена.

Яман и Мира са на пазар и се забавляват свободни и щастливи. Една жена от пазара обяснява на Мира как да приготви храната. Яман купува разни неща. Пита къде пълнят газови бутилки и съобщава на магазинера къде живеят. Един от клиентите гледа подозрително.

Кенан гледа по телевизията репортаж за убийството на сестрата. Разбира, че Асъм го е извършил.

Гирай казва на Айше, че се развеждат. Двамата се карат пред Невин. Кенан се обажда на майка си. Невин му казва, че няма никакво значение коя е жертвата. След този телефонен разговор Кенан е убеден, че детето което чака Суде е от него.

Асъм е отчаян. Седеф моли секретарката да не пуска баща й на приема. Каан притиска бизнесмена да продаде фирмата. Седеф обаче не е толкова щастлива. Допуска, че Каан ще предложи неизгодна оферта за акциите.

Яман и Мира подготвят първата си вечеря на караваната.

Мерт довършва комикса. Олджай е много доволна. Мерт научава, че Озай се връща заради гаджето си. Той съобщава на Олджай, че момичето, заради което Озай се връща, е Ейлюл. Издателката го кани на вечеря.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук