Гледай онлайн Кварталът на богатите сезон 2, епизод 58 от 03.10.2016

Какво се случва в епизода на сериала „Кварталът на богатите“? Информация на Теленовелас Новини:

Яман и Мира пътуват с караваната. Двамата са много щастливи. Любовта им процъфтява. Яман се обажда на Фарук. Казва му, че Мира е добре.

Сюрея и бащата на Мира вече са наели ателие, където да се шият костюмите на Мира.

Докато Яман пазарува, двама въоръжени мъже нападат караваната. Мира е уплашена. Яман се прибира и заварва любимата си да вика за помощ, държейки нож в ръцете си. Мира му разказва, но той не вярва. Най-вероятно това е било халюцинация, появила се от болестта на момичето. Яман я успокоява. Казва й, че не видял никой да излиза от караваната. Мира се отчайва, че здравето й се влошава. Яман предлага да се върнат в Истанбул, за да прегледат годеницата му в болницата. Мира не иска да се връща. Опитва се да убеди Яман да се преборят заедно с пристъпите.

Ейлюл отива у Озай, който се е върнал в Истанбул. Момчето все още силно е влюбено в нея. Донесъл й е подаръци от Австралия.

Каан отправя предложение за купуване на фирмата. Асъм отказва да подпише споразумението. Каан казва на бизнесмена, че иска да купи компанията и да я разпродаде на части. Седеф гони инвеститора. Асъм също не иска да продава.

Озай разказва на Ейлюл впечатленията си от Япония. Тя го прекъсва и му се извинява, че го е повикала. Ейлюл казва на Озай, че обича Мерт.

Ейлюл настоява Мерт да я изслуша.

Суде се прибира в дома си. Заварва там Кенан. Той иска да бъде изслушан. Суде се развиква за помощ.

Ейлюл казва на Мерт, че го обича и не може без него. Извинява му се. Мерт признава, че е спал с Олджай.

Яман говори с лекаря на Мира. Разказва му за халюцинациите. Мира случайно чува разговора. Казва на Яман да отидат някъде далеч. Той иска да се върнат в Истанбул за финалните изпити. Мира го разпитва какво е казал на баща й. Яман настоява тя да бъде оперирана. Мира му споделя, че се страхува да легне на операционната маса. Моли го да я спаси. Казва й, че се връщат веднага в Истанбул. Настоява тя да се лекува, а той ще бъде до нея. Мира припада. Яман вика линейка. Карат Мира в болницата. Любимата му идва в съзнание и проговаря. Годеникът й е до нея.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук