Гледай онлайн Кварталът на богатите сезон 2, епизод 59 от 04.10.2016

Какво се случва в епизода на сериала „Кварталът на богатите“? Информация на Теленовелас Новини:

Въпреки болестта си, Мира не съжалява, че е тръгнала на пътешествието. Ейлюл и Озай отиват при нея в болницата. Тя се чувства много щастлива и въодушевена от пътуването. Откарват я за изследвания. Мерт вижда Озай и си тръгва разстроен. Ейлюл се извинява на Селим.

Адвокатът разговаря със сина си. Мерт споделя, че Ейлюл го наказва с Озай. Освен това бащата казва, че е Мерт е пропилял шансовете си. Мерт е отчаян, че Ейлюл го изоставя. Селим отново му казва, че трябва да види вината в себе си. Накрая Селим му вдъхва надежда, че отново ще спечели сърцето на Ейлюл.

Лекарят казва, че е време да назначат дата за операцията, но физически Мира все още не е готова. Тя обещава, че ще изпълнява всичко, което й кажат лекарите. Операцията ще е сложна и Мира ще трябва да лежи 3 седмици. Насрочват дата за операцията – седмица, след рождения ден на Мира.

Ейлюл пита Яман как е укротил приятелката си.

Селим съобщава на Яман, че Кенан се е върнал.

Невин се опитва да накара големия си син да не се натоварва. Яман му се обажда по телефона. Разпитва го как е. Невин се разкайва, че е отдалечила Яман от себе си. Кенан моли майка си да приеме Мира…

Оркун наблюдава как Мира излиза от болницата. Дениз му казва, че денят е подходящ за изненадващи разкрития. Адвокатите на издателството викат Мерт и Озай. Те молят Селим да отиде с тях.

Суде благодари на Асъм за оказаната й помощ. Лейля влиза при шефа си за подпис, прикривайки надписа на челото си.

Ейлюл споделя с приятелката си, че Мерт й е изневерил. Мира остава шокирана.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук