Гледай онлайн Кварталът на богатите сезон 2, епизод 60 от 05.10.2016

Какво се случва в епизода на сериала „Кварталът на богатите“? Информация на Теленовелас Новини:

Кенан отива на среща с Асъм във фирмата. Бизнесменът предлага братът на Яман да свидетелства срещу Суде на бракоразводното дело. Кенан скача и хваща за гушата Асъм. Казва на боса, че много неща му куцат, но няма да мине евтино.

Ейлюл плаче, докато кара Яман към Алтънкьой. Тя споделя, че е ядосана на Мерт заради изневярата. Яман ѝ предлага да поговорят. Момичето споделя, че не е допускала от Мерт да направи нещо такова. Яман я съветва, че след време всичко ще се промени. Казва й, че в любовта нищо не е черно и бяло. Ейлюл съжалява, че е ревнувала. Мерт се появява при тях. Ейлюл решава да си тръгне, но той я спира. Казва й, че за него също е трудно. Той много съжалява. Ейлюл му казва, че я е изгубил в деня, когато е преспал с Олджай.

Берен гледа снимките от телефона на сестра си. Открива един клип, в който Мира споделя за пристъпите на болестта си. Момичето показва видеото на баща си. Двамата установяват, че заболяването на Мира е в напреднал стадий.

Мерт дави мъката си по Ейлюл в алкохол пред Яман и Селим.

Седеф се прибира от срещата си с Каан. Селим я посреща, но тя му казва, че е изморена. Мерт я кани да остане. Но Седеф се измъква, че трябва да направи презентация. Седеф споделя, че пред нея са се открили нови хоризонти.

Ейлюл разказва пред приятелките си какво е преживяла след срещата си с Мерт. Тууче се опита да убеди приятелката си двамата да говорят отново. Ейлюл обвинява Тууче, че е целунала Мерт. Момичето се ядосва и я упреква, че постоянно мисли за себе си, и все другите са й виновни.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук