Гледай онлайн Кварталът на богатите сезон 2, епизод 61 от 06.10.2016

Какво се случва в епизода на сериала „Кварталът на богатите“? Информация на Теленовелас Новини:

Семейство Серез отдават почит на гроба на Ендер за Деня на майката. Мерт поднася цветя на гроба на майката на Ейлюл. Там вижда любимата си с Озай. Тръгва си, но е забелязан от Озай, който казва това на Ейлюл.

Суде организира традиционния пикник на фондация Асъм Шекип Кая. Мира съобщава, че мислят да заминат с Яман в Америка. Двамата планират да останат да живеят там. По отношение на работата на Мира, тя върви добре.

На връщане от гробищата, Ейлюл оставя Озай до едно заведение. Той се разхожда из Истанбул. Вижда Дениз да говори с Гирай и ги снима. Журналистката агитира младежа да свидетелства на делото.

Ейлюл отива при Олджай. Поднася й кактус за празника. Ейлюл вдига скандал на Олджай, но тя показва вече готовия комикс. Олджай показва, че в сърцето на Мерт има място само за неговата пеперудка. Ейлюл отново е объркана.

Мерт се хвали на Мира, че е заснел видео. Мира иска да предаде клипа на Ейлюл. В това време Озай идва и носи снимката, която е направил. Мерт се ядосва и двамата с Озай се сбиват. Мира е разтревожена. Но играта загрубява. Селим вижда биещите се младежи. Малко отклонение на вниманието на Озай и двамата с Мерт се озовават в басейна.

Невин идва в къщата на Серез. Извинява се на Мира. Обажда се на Яман и иска от двамата прошка. Невин дава благословията си на двамата. Суде наблюдава отстрани. Мира благодари на Невин за думите.

Ейлюл също пристига у Серез. Но Селим излиза панически от къщи и съобщава, че пистолетът му е изчезнал от сейфа.

Оркун държи пистолет в ръцете си…

18 май 2015 г

Мира шофира и катастрофира…

8 дни по-рано…

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук