Гледай онлайн Кварталът на богатите сезон 2, епизод 64 от 11.10.2016

Какво се случва в епизода на сериала „Кварталът на богатите“? Информация на Теленовелас Новини:

Яман проверява резултатите от теста по английски. Обажда се на Мира, но Берен вдига телефона. Мира е излязла навън. Сестра й съобщава, че Яман е издържал, а любимата му не. Мира е ядосана. Взела е колата на Арас и шофира, плачейки. Насреща й идва камион. От пресечката излиза Мерт с мотоциклета. Удря се в камиона и пада на земята. Мира реагира в последния момент и вижда, че пострадалият е Мерт.

Яман се притеснява как се чувства любимата му. Мира се обажда на Селим, че Мерт е катастрофирал. Серез заминават на горския път, където е станала катастрофата. Идва линейка.

Ейлюл и Озай говорят за облога. Младежът обяснява, че не иска да стане причина за раздялата им. Озай продължава да се обяснява на Ейлюл. Момичето казва „не“ и на двамата.

Открват Мерт в болница. Мира е с него в линейката. Праща съобщение на приятелката си.

В болницата правят изследвания на Мерт. Всички са умислени. Ейлюл също е много тъжна. Мерт идва в съзнание. Като вижда Ейлюл и Озай, се прави на припаднал. Селим се вбесява. Ейлюл се моли на Бог, за да не загине Мерт.

Яман успява да успокои Мира. Моли я да не сяда зад волана следващият път, заради болестта й. Мира е притеснена, да не би състоянието й да се е влошило и от това да забравя.

Мерт е добре. Няма съществени наранявания, нито комоцио. Ейлюл отива да се измие. Чува, че Мерт й прави номера. Момичето излиза от банята в стаята изключително разстроена.

Фарук и Берен също идват в болницата. Фарук също прави забележка на Мира за шофирането. Мерт се прави на много болен пред всички, за да впечатли Ейлюл. Лекарят му казва, че ще го задържат още 24 часа в болницата. Ейлюл обещава, че ще остане при него. Олджай звъни, но Мерт не иска да я чуе. Седеф й казва, че е добре и лекарите не пускат никой при него. Олджай е притеснена.

Ейлюл и Мерт остават сами в болничната стая.

Яман открива Селим да плаче сринат. Той не може да се овладее след всичко. Яман се опитва да го успокои. Седеф ги наблюдава отстрани.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук