Гледай онлайн Кварталът на богатите сезон 2, епизод 65 от 12.10.2016

Какво се случва в епизода на сериала „Кварталът на богатите“? Информация на Теленовелас Новини:

Оркун е в болницата на свиждане. Мира предупреждава Яман да не се занимава с него. Али и Арас също идват при Мерт. Оркун излиза от стаята на болния и среща в коридора цялата група. Яман го кани на сватбата.

Мира упреква любимия си защо го е поканил. Яман се опитва да разбере дали блондинът има пистолет. Оркун го предупреждава да не си играе с него.

Мерт се развиква къде са изчезнали всички. Мира продължава да критикува годеника си. Вече отвън Оркун показва, че носи оръжие. Яман го вижда през прозореца.

Седеф се опитва да развесели Селим. Моли адвоката да й прави компания и да хапнат заедно. Селим й отказва. Споделя с нея, че вече няма сили да се справи със ситуацията. Той е отчаян. Седеф иска да поговорят за сватбата. Почти насила измъква адвоката от леглото.

Младежите коментират, че след катастрофата Мерт и Ейлюл са се сдобрили. Озай се ядосва и излиза от стаята.

Яман казва на Мерт, че Ейлюл ще му забърка хубава манджа след като оздравее.

Ейлюл споделя на Мира, че се страхува да не загуби своята маймунка. Мерт и Яман чуват техния разговор.

Мира и Яман отново правят планове да отидат във Флоренция. Яман е доволен, че чрез музиката печели добре и вече е финансово независим. Оркун ги изненадва в парка и стреля с пистолета. Ранява Мира… Яман се събужда в болницата и вижда любимата си как умира… Оказва се, че това е кошмар, който младежът е сънувал. Мира е до него и го успокоява.

Изписват Мерт от болницата. Всичките му приятели го посрещат пред дома му. Ейлюл все още се прави на сърдита. Отива в стаята му, за да си зареди телефона. Озай също е у Серез. Ейлюл вижда новите скици на младежа. Споделя на Мира, че чувства присъствието на Олджай.

Яман споделя със Селим, че Оркун носи пистолет на кръста си. Адвокатът реагира остро, но съветва Яман да не прави нищо. Мерт разказва какво се е случило с него по време на катастрофата. Мира също споделя какво е преживяла като е видяла кой е пострадалия.

Олджай праща цветя. Но Седеф моли да ги изхвърлят. Яман отива на откриването на заведението на брат му. Ейлюл също тръгва с нея. Мерт не е много доволен от това. Озай му казва, че между тях с Ейлюл никога не е имало нищо.

Асъм също отива у Серез, за да види внука си.

Яман се среща с Лейля. Получила е писмо от банката, за да плати за трезора на Надир. Яман я моли да разбере откъде Оркун има пистолет. Лейля му показва какво й е направил Оркун.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук