Гледай онлайн Кварталът на богатите сезон 2, епизод 66 от 13.10.2016

Какво се случва в епизода на сериала „Кварталът на богатите“? Информация на Теленовелас Новини:

Оркун и Яман се сбиват. Яман го обвинява, че е навредил на Мира, като е поръчал бетоновоза. Полицията проверява Оркун за носене на оръжие без разрешително. Пистолетът е на баща му. Оркун се оплаква от Яман. Полицията е объркана от взаимните нападки между младежите. Яман е бесен. Обвинява Оркун за всичко. Селим се кара на Яман. Оркун ги наблюдава и се кефи.

В ателието всички работят, за да възстановят дрехите. Една от шивачките докладва на лихварите, че Фарук се е провалил.

Годениците отиват на кино.Мира пита Яман какво му е. Той отговаря, че е добре. Мерт му се обажда по телефона и го пита за Ейлюл. Така Яман закъснява и влиза в тъмния киносалон.

В киното пускат филм за Яман, направен от неговите приятели и семейство от Алтънкьой. Това е подарък за рождения му ден. След филма Мира изпълнява една от неговите песни. Към изпълнителите се включват Селим, Невин и Мерт.

В ателието на Мира някой причинява пожар.

Оркун се присъединява към празненството на Яман.

Фарук запалва ателието, докато всички се веселят.

Празненството се проваля, когато Арас казва, че ателието е изгоряло. Мира е съсипана. Яман отново се нахвърля върху Оркун. Обвинява го, че е запалил пожара. Фарук признава, че той е запалил ателието, заради това че са били в невъзможност да изпълнят поръчката.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук