Гледай онлайн Кварталът на богатите сезон 2, епизод 67 от 14.10.2016

Какво се случва в епизода на сериала „Кварталът на богатите“? Информация на Теленовелас Новини:

Фарук връща парите на лихварите.

Мира и Ейлюл тръгват да организират сватбата. Мерт напомня на любимата, че все още чака. Момичетата стягат вечер на къната, а младежите ергенско парти.

Оркун тренира стрелба с пистолет.

Лейля отваря сейфа на Надир в банката. Вътре има една торбичка с… флашки. Лейля ги гледа на компютъра и открива какви мръсотии е правил Надир. На една от тях се вижда как е инсценирано убийството, за което беше обвинен Селим.

Момичетата пазаруват за вечерта на къната (моминското парти) на Мира. Сюрея и Седеф също.

Мерт се чуди какво ергенско парти да организира. Яман не е съгласен на стриптизьорка или други изненади. Предлага на младежите да отидат да хапнат в клуба. Мерт обаче е планирал изненади…

Ейлюл се уверява, че Сюрея и Седеф са подготвили вечерта на къната. Асъм се обажда на дъщеря си и я критикува, че не е в холдинга.

Момичетата смятат, че са приключили с покупките, но Мира я няма. Ейлюл се паникьосва. Приятелката й се появява.

Лейля се обажда на Яман да отиде у тях. На една от флашките е записан разговор на Надир със Суде, в който двамата се уговарят относно освобождаването на Асъм Шекип Кая. Лейля казва на Яман, че има флашка за баща му.

Мира е предупредена за изненадата, подготвена от Мерт. Берен не иска сестра й да се омъжи. Фарук също е тъжен, защото след сватбата Мира ще живее при съпруга си.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук