Гледай онлайн Кварталът на богатите сезон 2, епизод 68 от 17.10.2016

Какво се случва в епизода на сериала „Кварталът на богатите“? Информация на Теленовелас Новини:

Вечерта на къната на Мира момичетата танцуват. Момчетата се забавляват на ергенското парти на Яман в клуба. Мерт и Озай играят върху масата. Изведнъж в бара влизат въоръжени мъже и отвличат Яман. Водят го у Серез при Мира. Останалите младежи също отиват там. Момичетата отново се отдават на луди танци след като Мира е намазана с къна. Фарук пожелава много щастие на дъщеря си. Селим също поздравява бъдещата си снаха. Невин се обажда на Мира, за да й честити. Лейля иска да говори със Суде.

Момчетата пристигат в градината, но Яман все още не е дошъл.

Суде гледа една от флашките. Лейля й подарява останалите, защото не иска да види нейното поражение. Момичето споделя, че ще премине целия път на Суде от беднотията до изкачването й на върха.

Яман закъснява. Мерт се обажда на шофьора на дядо си и разбира, че някой е отменил плана. Яман е отвлечен. Той се опитва да разбере кои са похитителите. Те го свалят в гората и го зарязват вързан… Яман си мисли, че е у Серез и моли Мира да му помогне.

Един глас го пита дали ще се откаже от Мира, дори да умре. Яман е твърд. Опитва се да свали превръзката от очите си. Успява и вижда, че е в гората. Там няма никой от останалите.

Всички търсят Оркун, но той не знае нищо. Мира е разтревожена. Иска да се обадят в полицията.

Похитителите начело с Гирай докладват на Оркун. Той им казва да преминат към втора част.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук