Гледай онлайн Кварталът на богатите сезон 2, епизод 69 от 18.10.2016

Какво се случва в епизода на сериала „Кварталът на богатите“? Информация на Теленовелас Новини:

Яман и Мира се отправят към шатрата, където ще си кажат заветното „Да“.

Оркун получава съобщение от непознат телефонен номер. Отделя се настрани от церемонията. Отваря го и вижда запис от разговора му с Надир.

Гражданското лице сключва брака между Мира и Яман. Булката получава свидетелството и възкликва, че е много щастлива. Двамата разрязват тортата и вдигат наздравица за всички гости. На сцената излиза Кенан Доулу и запява любимата песен на Мира. Яман кани съпругата си на първия танц.

Всички гости се забавляват с песните на известния изпълнител. Мира хвърля сватбения букет, който е хванат от Седеф. Мерт казва на Ейлюл да не бъде тъжна, защото той накрая ще я хване.

Оркун е бесен от видяното в клипа. Гирай идва при него. Блондинът показва на младежа клипа. Пита го дали наистина Надир е жив.

След сватбата Седеф и Селим се прибират весели и щастливи. Двамата говорят за бъдещето си. Седеф казва, че няма да си тръгне и няма да се омъжва повече. Селим също декларира, че няма да си търси жена.

Младоженците отиват в хотела. Приятелите им ги изпращат до хотела. Канят младото семейство да излязат на балкона и да продължат купона. Яман внася Мира на ръце в младоженческия апартамент.

Мира сънува, че е в леглото с Оркун. Стряска се. Яман я успокоява. Вдъхва й надежда, че скоро всичките й кошмари ще изчезнат.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук