Гледай онлайн Кварталът на богатите сезон 2, епизод 71 20.10.2016

Какво се случва в епизода на сериала „Кварталът на богатите“? Информация на Теленовелас Новини:

Оркун отново вика Гирай да му помогне. Опитва се да му се извини по телефона и му казва, че Лейля си играе игрички с тях.

Мира и Яман отиват на вечеря в хотела. Специална песен за тях в залата на ресторанта изпълнява композиторът Тойгар Ъшъклъ. Двамата влюбени танцуват, а песента Яман подарява на Мира.

Мерт и Озай са на вечеря с продуцента. Тъй като човекът се е спрял на историята за пеперудата, Мерт не е много доволен, че някой друг ще пише сценария. Дава съгласието си да сключат договор и отива на партито на Ейлюл. Озай остава на вечерята с Олджай и продуцента.

Мерт е облечен като Спайдърмен. Всички му се присмиват, защото партито не е с костюми. Ейлюл му казва, че не го е предупредила, тъй като не е очаквала да зареже вечерята с Олджай и да дойде на нейното парти. Баръш нещо се задавя. Ейлюл отива при баща си, а Мерт обиден напуска партито.

Лейля казва на майка си къде е. Оркун е там и чува телефонния разговор.

Каан и Хале са на вечеря. Оркун се обажда на бившата си приятелка. Хале му казва, че във фондацията няма гости, а Суде отговаря за стаите, където обикновено ги настаняват. Оркун веднага поема натам.

Мерт се е прибрал и се е заключил в стаята си. Ейлюл пристига облечена като Жената котка. Селим й дава ключ да влезе в стаята. Тя вижда, че Мерт го няма. Излиза на балкона и вижда как любимият й виси с главата надолу в костюма на Спайдърмен. Селим и Седеф се чудят как да го свалят. Ейлюл целува Мерт и всички ги поздравяват. Момчетата го свалят от балкона.

На сутринта младоженците будят Мерт. Всички се стягат да отидат на пикник. Мира научава, че Асъм и Суде в момента разговарят.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук