Гледай онлайн Кварталът на богатите сезон 2, епизоди 66, 67, 68, 69 и 70 от 13, 14, 17, 18 и 19.10.2016

Преди да настъпи денят на празника Яман преживява още изпитания в Кварталът на богатите. Селим му се кара, че обвинява неподготвен Оркун, а Фарук предприема отчаяни действия, за да спаси бизнеса на Мира. Не може да спаси повредената й стока и подпалва ателието, за да вземе парите от застраховката.

Организират парти изненада за рождения ден на Яман. Докато се забавляват, научават за пожара. Рожденикът и Мира отиват до ателието й. Там тя вижда как мечтите й са се превърнали в пепел. Яман обвинява Оркун, но Фарук му признава всичко. Мира чува какво в действителност се е случило.

Суде организира сватбата на дъщеря си в Кварталът на богатите, но среща съпротива. Мира и избраникът й искат скромна церемония на плажа. Асъм не приема Оркун в дома си.

Фарук взима застрахователната сума и се разплаща с кредиторите. Лейля намира ценни флашки в сейфа на Надир. Тава ги на Яман и Селим, който решава да изчака сватбата, за да ги даде на прокурора.

Оказва се, че Лейля задържа някои от тях. Дава ги на Суде, за да има коз в делото с Асъм. Мерт поръчва да отвлекат Яман и да го товедат на партито на Мира. Оркун научава и изпраща Гирай и хора да отвлекат съперника му. Гирай го връзва в гората, но младежа се спасява. Оркун обаче урежда така нещата, че Мурат да поеме отговорност.

Гирай отива на сватбата на Мира и Яман. Там признава на Лейля истината за отвличането. Суде кани Асъм, за да го разубеди за развода. Мира и Яман се женят. Лейля изпраща видео, в което Надир го заплашва. Той решава, че престъпникът се е спасил от смъртта.

Олджай организира среща на Мерт с известен продуцент, но Ейлюл го принуждава да избере между нея и кариерата си.

Яман хваща папарак на медения си месец. Разговаря с Дениз по върпора. Тя му казва, че има запис, който уличава Гирай за смъртта на Синан. Оркун казва, че Гирай е действал по заповед на Надир. Той заплашва младежа и Дениз с оръжие. Гирай бяга с мотор.

Лейля отново праща видео на Оркун. Той споделя със Селим, че Надир е жив и дебне около Кварталът на богатите. Бащата на Мерт му разкрива кой е истинският подател на съобщенията. Лейля се скрива от Асъм, благодарение на Суде.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ сага