Гледай онлайн Кварталът на богатите сезон 2, епизод 73 от 24.10.2016

Какво се случва в епизода на сериала „Кварталът на богатите“? Информация на Теленовелас Новини:

Оркун лекува раните по лицето на Лейля. Моли го да я освободи, а той й отговаря, че след като се възстанови и раните по лицето й зараснат, заедно ще изчезнат, за да се спасят от нещата, които е сътворил Яман.

Седеф моли Селим да управлява фирмата на Асъм. Той не иска. Мерт също казва на леля си, че не желае да управлява компания. Селим иска да се върне към преподавателската си дейност в университета. Той успокоява Седеф, че е борбена и ще вдигне компанията на крака.

Докато Мира, Берен и Яман обядват в едно заведение, Арас и Али отиват при тях. Берен се притеснява за фигурата си пред Али. Двамата братя носят сватбения албум. Мира е много щастлива. Въпреки това тя отново получава халюцинации. Освен това тя започва да забравя.

Оркун се появява в болницата, уж за да посети Суде. Среща Мира и Яман в коридора. Оркун пита за Лейля. Яман му отвръща, че в момента не му е до вдовицата на Надир.

Гирай се появява в колата на Оркун. Казва на шефа си, че полицията го издирва. Оркун обещава да скрие шофьора си на сигурно място.

Младоженците гледат видеото от сватбата. Двамата отново са много щастливи. Мира е притеснена за операцията. Мисли, че няма да се събуди след това. Яман отново се опитва да я успокои и вдъхне надежда.

Изписват Суде от болницата. Мира и Яман са до нея. Селим и Седф й казват, че не са открили следи от лекарството по чашата. Суде обаче я е измила. Въпреки това вдига скандал на Седеф и иска да направят пресконференция. Пред журналистите тя казва, че ще се грижи за наследството си.

Младежите организират фестивал в чест на завършването на университета, който носи името на Асъм Шекип Кая. Оркун също се появява на празника. Яман го пита дали е открил Лейля. Той отговаря, че в момента разпродава всичко и заминава за Америка.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук